otokon

Üye
Katılım
31 Ara 2010
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
34
İTÜRO 2012 Yarışmacı Kayıtları Devam Ediyor
İTÜRO’nun yarışmacı kayıtları İTÜRO internet sitesi www.ituro.org üzerinden yapılabilir. Ülkemiz kurulduğundan bugüne değin teknolojik anlamda ciddi ilerlemeler kat etmiştir. Robotik alanı da bu alanlardan biridir. İTÜRO Ekibi, “çağı yakalama” hedef ini ileri taşıyarak “çağa yön verme” olarak belirlemiştir. Bu uğurda alınan yolu görmek adına İTÜRO 2012’de görüşmek üzere.
Yarışma kategorileri, kurallar ve kayıt süreci ile ilgili ayrıntılı bilgi için internet sitemiz www.ituro.org sitemizi ziyaret etmeyi ihmal etmeyiniz.

Panel, Seminer ve Söyleşiler de Kesinleşti
Robotik meraklıları bir araya getiren yarışma , panel, seminer ve söyleşiler sayesinde katılımcıların akademisyen ve endüstri temsilcileri ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunması sağlanmaktadır. Seminerler ve söyleşiler ile robotik konusundaki gelişmeler aktarılırken, aynı zamanda robotiğin gelişimi mercek altına alınmaktadır.


Panel:

-Türkiye’de Robotiğin Yol Haritası

Seminerler:
-Yrd. Doç. Dr. Hülya Yalçın (İTÜ) - Yapay Görüntüleme Sistemleri
-Prof. Dr. Michael Beitelschmidt (TU Dresden) – Hands-on Training on LEGO-Mindstorms Robots for Mechatronics’ First Year Students

Söyleşiler:
-TURAAG (TU Dresden) – Eurobot Söyleşisi
-Engin Aygün – Su Altı Görüntüleme Robotları

Youtube sayfamız: ITURO2012's Channel - YouTube
Twitter sayfamız: https://twitter.com/ituro2012
Facebook sayfamız: ITU Robot Olimpiyatları | Facebook
Tanıtım videosu: <strong><em><a data-cke-saved-href="http://www.youtube.com/watch?v=cit95gdCCaw" href="http://www.youtube.com/watch?v=cit95gdCCaw">[video=youtube;cit95gdCCaw]http://www.youtube.com/watch?v=cit95gdCCaw[/video]
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,167
Mesajlar
915,614
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst