İnverter deney çalışması

Katılım
7 Tem 2008
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
38
merhaba arkadaşlar amatör olarak yapmış oldugum bir deneydi başarılı oldu bunu paylaşmak istedim cihazın temeli inverter sistem kısaca kesintisiz güç kaynagıda, diye biliriz. sistemi ben kısaca anlatayım sistem direk 220V ev şebekesine bağlı içerisinde 24v dc gerilimi 220V ta dönüştürücü inverter kart mevcut 2 adet 12v 6.A akü pako şalter 24v röle kontaktör ve trafo mevcut gücü atrırmak için gerekirse takviye paralel akuler ilave edilebilir akü şarz cihazı baglanabildiği için solar paneller ile enerjiyi bedavaya getirmekte mümkün sistem cıkışı 12 a 150 wat şimdilik büyütmek elimizde devamıda gelecek inşallah.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
videoyu youtube'a ekleyip linki burdan paylaşabilirsiniz...
 
Merak ettim ben de bekliyorum.
 
güneş enerji panelinin akülerin şarjı için çıkışı minimum 26 V 3 A olması lazım yoksa bedavaya getiremezsin ve aküler şarz etmeyebilir
 
Sistem çıkışı derken inverter çıkışını mı söylüyorsunuz, eğer öyleyse çıkış nasıl 12A 150W oldu?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,476
Kullanıcılar
449,891
Son üye
Ercan29

Yeni konular

Geri
Üst