İnternet bağlantısı

misafirx

Üye
Katılım
13 Ocak 2023
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
45
Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar sizden öğrenmek istediğim bir konu var. İnternet bağlantıma bir şekilde müdahale edilip istenen herhangi bir zamanda bağlantımın kesilmesi mümkün mü? Mümkünse bunun nasıl yapmış olabilirler?
Bunu sormamdaki sebep, benimle uğraşan birinin olduğunu düşünmem ve ben pc ye geçtikten kısa zaman sonra bağlantı kopması ve bunun sıklaşmaya başlayan aralıklar ile gerçekleşmesi.
 
Modem şifrenizi bilen biri yapabilir. Modemi fabrika ayarlarına getirip yeniden kullanıcı adı şifreyi girerek deneyebilirsiniz. Bu olasılığı elemek için bağlandığınız tüm cihazların MAC adreslerini girerek onların haricinde bağlantıya izin vermeyebilirsiniz.
 
Teşekkürler. Bu konu hakkında sanırım savcılığa suç duyurusunda bulunmam gerekecek. Dediğim gibi normal kopma değil. Özellikle takip ediyor ve notlar alıyorum. Tekrar teşekkürler.
 
Teşekkürler. Bu konu hakkında sanırım savcılığa suç duyurusunda bulunmam gerekecek. Dediğim gibi normal kopma değil. Özellikle takip ediyor ve notlar alıyorum. Tekrar teşekkürler.
Bunun için savcılağa gitmenize gerek yok tek yapmanız gereken şey modeminizin ara yüzüne girip fabrikasyon ayarlarını sıfırlamak olacaktır halen sorun devam ediyor ise Türk Telekom ise müşteri hizmetlerine arza kaydı oluşturup internet alt yapınıza baktırmanız olacaktır sorun devam ediyor ise en son çare savcılık olsun derim basit arzalar için savcılaga gidilmez
 
Bende de, akşam saatlerinde azalma, kopma oluyor. Internet sağlayıcı fırmayı aradıgımda, bu saatlerde dünyanın her yerinde kullanıcı sayısı arttıgından hız düşmesi olur, noırmaldir. Dıyorlar..
Bırde. laptopumda wifi ayarlarında bir sorun var bulamadım bir türlü.
Denemek için, eger laptopdan giriyorsanız, kablo ıle baglanın, o bahsettiğiniz kopma saatlerınde, ben kablo ıle baglandıgımda sorun olmuyor, Hız süper ötesi artıyor.
 
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Uzun zamandır izliyorum. 22:01 23:01 20:01 gibi temsili saatlerde ve ben pc ye geçtikten çok kısa bir zaman içinde bu kopmalar oluyor. Müşteri hizmetlerini de çok aradım, modem de resetledim falan falan. Dediğim gibi benimle uğraşıldığını düşünüyorum.
Bu arada az çok web tasarım gibi işlerle uğraştığımdan teknik olaylara çok ta yabancı olmadığımı da belirtmek isterim. Sadece internet bağlantısı sorunu da değil başka şeyler de var. Bu yüzden savcılığa gitmekten bahsediyorum.
Tekrar teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst