İnternet Üzerinden Kameraları İzleme Ayarları

Ekran Alıntısı1.JPG
Ekran Alıntısı2.JPG


butun ayarlarım tam olmasına rağmen explorer da çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.
firefox da ise görüntü alamıyorum yardım edebilir misiniz?
 
crome safari firefox 'da goruntu alamassın zaten bırcok cıhaz desteklemez explorer ın kapatmasının sebebıde ram yetmıyor olabılır..
yada expolerele ılgılı problemın olabılır

baska bır bılgısayarda deneyıp sonucu yazarsan yardımcı olmaya calsırız
 
ya bundan 1 hafta önce mozilladan izleyebiliyordum elektrik kesintisi olduktan sonra bir daha görüntü alamadım.
başka pclerde denedim explorerdan açmıyor ama mozillada IE tab 4 eklentisiyle açıyor. işletim sistemim windows 7
 
Elektronik güvenlik sistemleri kitabında güvenlik kamera sistemleri konusu detaylı işlenmiştir. Merak eden arkadaşlar kitabı inceleyebilirler. Kitabın cctv kamera sistemleri bölümüne ait kısa videosu linktedir. Yararlı olması dileği ile..

 
Vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı Teşekkürler.. Elinize Emeğinize sağlık..
 
Merhaba , buradaki bilgiler sayesinde local de kamera görüntülerini almayı başardım.Sıkıntım telefondan ve webten izleyemiyorum.Statik ıp aldım.Statik ıp yi bilgisayardan girdiğimde modem arayüzü çıkıyor. Farklı bilgisayarda denediğimde sayfa bulunamadı hatası alıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar.
 
xEajkD.png

wjkdmg.png


Ayarlar yukarıdaki gibiyken statik ıp le bağlanmaya çalıştım, explorerdan kullanıcı adı ve şifre ekranı geldi. Doğru girdiğim halde cann't find the device hatası alıyorum.
 
kardesim ellerine sağlık benm sorum su size benm kız arkdasım bi eczanede calısıor orda ip kamera var patronu teldan vs izleyebilyrmus bende izlemek istyorm nasıl izleyebilirim ip numarasını aldırttım pcden girdiğim zaman sayfa görüntülenemior diyor
 
kardesim ellerine sağlık benm sorum su size benm kız arkdasım bi eczanede calısıor orda ip kamera var patronu teldan vs izleyebilyrmus bende izlemek istyorm nasıl izleyebilirim ip numarasını aldırttım pcden girdiğim zaman sayfa görüntülenemior diyor

o iş Sadece ip Numarasıyla olacak birşey değil Ayrıca burası Bir Hack Formuda Değil ,Burası bir güvenlik platformu Tutupda sana Sistemi kontrol etmen için bildiklerimimi anlatayım?
Ben müşterimin yatak odasına kamera koydum ptz gecegoruslu ve gizli filanda değil kör olsan görürsün o derece meydanda
ben bir kez olsun erkek olmama rağmen sistemin tüm şifresini ipsini bilmeme ragman açıpta bigün bakmadım şimdi bir baskasının sistemıne nasıl mudahale edeceğimi anlatır mıym sen Düşün başkasından ögrenirsin ama benden değil
 
Arkadaşlar Panavise 804a Dvr cihazımı modem üzerinden izleyemiyorum,buradaki denilenleri yaptım ama olmadı nasıl bir yol izlemem lazım.
DVR : Panavise 804a
Modem : Airtes 5341
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst