İnoksan soğuk hava deposu. Oda sıcaklığı artıyor

bu cihazın poroğramını biliyorum. ordasanız.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
burdayım arkadaşım anlatırsan okuyorum. deffrost ayarı nasıl yapılır bu cihazda. deffrost süresi gereğinden fazla uzarsa ne yapmak lazım?
 
3 ila 4 c aralıkta çalışan soğuk odalarda rezistanslı defrost kullanılmaz - guruplarda defrost kullanılır sistemde tıkanma, gaz kaçağı,olup olmadığına bakılmalı monometre değerlerini söyleye bilirsen ve akışkan ne kulanılmış yardımcı ola biliriz belki ayrıca odada ne saklıyorsunuz sebzemi şarküteri ürünümü var oda fanları sürekli döngüde çalışır durumdamı? digital marka modeli nedir montajdan bu yanamı sorun var yoksa sonradan mı oluştu arza bilgilendirirsen yardımcı olurum herkeze iyi çalışmalar
 
anladığım kadarıyla senin dolap artı çalışıyor artı çalışan dolaplarda defros restansla olmaz genelde fan defrosu olur dolabında herhangi bir arıza yoksa prğ ve set tuşuna basılı tut ekran 0 olacak yukarı ok tuşuna basarak 22 ye kadar gel sonra sete bas yine yukarı ok tuşuyla d1 gel sete bas 6 yap sonra dp1 gel set 30 yap dp 2 gel 30 yap dt 1 gel 12 yap dt2 gel 12 yap her prğ girerken çıkarken setlemen lazım.defros yapılır tabiki dolabında başka arıza yoksa.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,882
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst