İnfrared Boy Fotoseller Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

Düşünceniz

  • Kullanmıyorum

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    5

duvar

Üye
Katılım
6 Kas 2006
Mesajlar
86
Puanları
1
Yaş
39
cevresel faktorler

Dıs ortamlar icin özellikle belli bir alan cevresini korucaksanız balkon kenarları pencereler bahce duvarı vb. yerler icin üretilen vonabeam infrared boy pencere fotoselleri var korunacak alanı dik olarak karsılıklı yerlestilen cubuklar 25cm birbirini takip eden ısınlarla (12 ısına 8mt 20mt 40mt kadar )cevresel olarak korur o bölgeye yaklasana kadar alarm vermez ancak karsılıklı infrared ışık demetlerinin ikisini kestigi anda alarm vererek hata oranını minimum seviyeye ceker.
evinizin cevresinde görünmez bir duvar olusturarak alarm kurulu oldugunda hic biryeri bypas etmeden evde yasamınızı sürdürebilir evcil hayvanlarınızı odaya kapatmak zorunda kalmazsınız.hatta camlarınız acıkken bile sistem etkilenmez istediginiz güvenlik paneline entegre edebilirsiniz.

kapı otomasyon sistemlerinde müzelerde dokunulmasını istemediginiz esyaları dahilili ortamda tek ısın kesme ve 2.5 cm aralıklı özel beamlerden yararlanıla bilir.fabrikalarda makina güvenligi uygulamalarnda vb...

ZATEN GÜVENLİGİN AMACI DA EVİNİZİ DEGİL SİZ EVDE İKEN SİZİ KORUMASIDIR
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
dıs cephe ve cevre guvenlıgi icin kullanıslı
 
evde kullanıldıgında kısıtlanmıs bölge olmadan yasam isteyenler için birebir
otopartan cıkarken özel devreyle kumandasız tek yon cıkısta yapabilirsiniz
 
isterseniz aracla cıkısta alarmıda kurabilirsiniz
 
infrared bariyer sistemleri kaliteli bir marka olursa mükemmel çalısıyor.zon kablosu çekilmesi mevcut binalarda sorun oluyor .
o nuda telsiz manyetik kontaklarla takviye ediyoruz.sistem olarak yerli üretim yapan VONA ELEKTRONİK in vonabeam kullanıyorum. servis destegi iyi sorunlarda ve sistem çözümlerin de yardımları iyi
 
konu güzel fabrika otomatik kapı sistemlerinde tek ısın kesmeli olarak kullanmak istiyorum 176cm boyunda çoklu ısın gerekiyor,bilgisi olan varmı ?
 
elindeki malzeyi ne şekilde kullanabilmendir
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,580
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Geri
Üst