İmax sorunu

mahsun494

Üye
Katılım
4 Eki 2013
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
41
Arkadaşlar imax ile telefon bataryasını şarj ettim ama ama 17 dk sürdü. Telefonun kendisine taktım. Bir buçuk saat sürdü. Telefonun adaptörünün üzerindeki rakamları okuyamadım. Artık imaxdan şüphelenmeye başladım. Her pil ölçeceğim zaman ya 0.3 yada 0.4 amperden başlıyor. Bu bataryada da aynısını yaptı. Arızalı olduğunu nasıl anlarım. Adaptör 12 v 2.5a adaptör düşük ondan mı yapıyor dedim gittim aküye bağladım onda da aynı. İla pil alıp denemem mi lazım.
 
Telefon bataryalari 4.4 volt civarında olabiliyor. Normal lionlari imax 4.10 volta kadar sarj eder. Program ayari ile bunu biraz daha yükseltebilirsiniz. 0.3 amper dediginiz de eger deşarj ise en fazla 5 watt desarj yapabilir imax
 
Son düzenleme:
Orjinal ise o alete güvenirim.

Sarj ederken kisa surede sarj etmesi sarj akimini yuksek set etmis olabilirsin.

O alet pil kapasite testide yapiyor. Pili doldurup cihaza desarj ettirebilit kapasitesini olcturebilirsin.

Telefonda sure farkli bu alette surenin fqrkli olmasi dogal.
 
Evet arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Sorunu buldum. Krokodil ile bağlıyordum hep aynı değeri verip duruyordu. Bende gittim Tp4506 aldım yine krokodil ile enerji aldım. Baktım ışıklarda bir anormalik var sonra kablo lehimledim tp4506 ya sorun ortadan kalktı dedim imaxda da kablo ile bir deneyim dedim. Bingo 0.4a nın üstüne çıkmayan alet ve fanı bile çalıştırmayan alet hem 1a yı gördü hemde fan çalışmaya başladı. Eğer böyle bir sorunu olan arkadaşlar var ise kabloya dikkat etsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,326
Kullanıcılar
449,856
Son üye
teslasarmali

Yeni konular

Geri
Üst