İletileri birleştirme özelliği kaldırılsa daha güzel olur

Çifte standart doğru bir uygulama değildir. Başka üyelerde bu haktan faydalanmak ister sıkıntı olur. Okuyan birleştirilmiş mesajda cevabı da okur ilavesinde gelen ayrı soruyu da okur. Şahsen yapılanı yanlış buluyorum.
 
Diğer üyelerin de (eğer istiyorlarsa) bu haktan faydalanması güzel olur.

Örneğin bu soruyu hiç incelediniz mi. Hangi bölümün soru hangi bölümün cevap olduğu birbirine karışmış.

Bir de bazı sorulara aşamalı cevap vermek istiyoruz.

Örneğin bu soruda dikkat ederseniz aslında zor yöntemle türevli denklemle bir çözüm paylaştım. Ama belki Thevenin bilen bir arkadaş bir kaç dakikada çözümü şıp diye bulabilir.

Gene burada @hearthief arkadaşın gösterdiği pratik çözüm önerileri olmuştu. Şimdi diyelim ki konuşulan konuya hasbelkader en son cevap yazdı. Sonra bir mühendislik problemine çok pratik güzel bir çözüm getirdi. Eğer iletiler birleştirilirse nasıl haberimiz olabilir.

Gene bu gün electronics.stackexchange.com'da akım aynası ile ilgili bir konuda bir mühendis çok pratik bir çözüm gösterdi.

Hatta gene baktım sabah bir Türk mühendis arkadaş bir soru sormuş. Dediğim gibi artık pek şaşırmıyorum.

Bence yapılması gereken burayı mühendis, araştırma görevlisi, meraklı, hobi amaçlı elektronikle uğraşanlar için cazip bir yer haline getirmek.
 
bunlara ek olarak yanlış bilgilendirilen durumlar oluyor daha sonra uyarı amacıyla ekleme yapılamadığından bunun yerine düzenlenmek zorunda kalınıyor, dolayısıyla konu sahibine uyarı gitmiyor..

herşey şansa yani konu sahibinin tekrar foruma dönme konuya bakma ihtiyacı duymasına ve tekrar okuma ihtiyacı duymasına kalıyor..

tüm bu sıkıntıların telafisi için bildirimler arasına yapılan ekleme yada değişiklikler yapılırken, konu sahibine "konuya ileti yazıldı" mesajının tekrar gönderilebilmesi için bir seçenek, ekleme yapanın isteğe bağlı bir seçim kutusu "konu takipcilerini bilgilendir" eklenmeli yada mümkün değilse sistem bunu otomatik yapmalı..
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar,
Forumumuz kuralları gereği konuya üst üste mesaj (kural 3.10) yazmak yasaktır. otomatik mesaj birleştirilmesi uygulamasından muaf olsanız dahi yönetici tarafından gerekli görüldüğünde mesajlarınız birleştirilebilir veya kopya mesajlar silinebilir. bizim buradaki birincil amacımız forum düzenini sağlamaktır.

24 saatlik otomatik birleştirme süresi çok fazla ise bu süreyi daha makul bir seviyeye çekebiliriz fakat tamamen kaldırmamız söz konusu değildir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,849
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst