İleri Seviye İngilizce Öğrenme Yolları?

Katılım
27 Eyl 2013
Mesajlar
39
Puanları
1
merhaba arkadaslar orta seviye ingilizce bilgim var ama iş ilanlarının genelinde ileri seviye ingilizce istiyorlar bu konuda yardımcı olabilir misiniz nasıl bir yol izlemem gerekli neler yapmam gerekli
teşekkürler
 
En yöntem genelde pahalı olan yöntemdir benim tavsiyem eksik olduğun taraflara göre seni yönlendirebilecek olan bir öğretmenden özel ders almandır.
Daha sonra çeşitli testlerle sertifika vs alabilirsin elbette ancak "İyi İngilizce" iyi çalışma ve süreklilikle olabilir.

İnternette İngilizceden bol kaynak bulabilirsin ama bence önce kendini seviye tespit siteleri ile test et kendi durumuna göre eğitim ihtiyacını netleştir.

Sonuçta bir İngilizi tek başınaçöle bırak yıllar sonra aldığında kendi dilini konuşamaz hale gelmiş olabilir aynı durum diğer bütün insanlarda da benzeri sonuç verecektir. Dil okudukça , konuştukça ve yazdıkça gelişimini devam ettirecektir.

İyi eğitimler
 
evet yaptımbi test orta seviyeymişim ama ben mühendislik okuduğum için seri bi şekilde konusmam lazım o konuda sıkıntım var
 
Yurt dısına cıkıp birkaç ay takılman lazım. İtü de mühendislik okuyan arkadaslarım her yaz gidiyorlar bi yerlere.
 
bende inglizce konusunda sıkıntı yasıyorum ama öğrenmek için akıcı şekilde konuşmak için kesinlıkle yurt dışına gitmek sart.çalıştığım içinde bir türlü fırsatım olmuyor.

Söyle imkanlar var.tamamen ingilizce öğretmek amaçlı senı yurt dışına götüren dil kursları var onun dışında bazı üniversitelerin ingilizce hazırlık bölümüne normal bi öğrenci olarak gidiyorsun senın kalmak istediğin süre kadar kalıp dersleri alıyorsun.bunda derslerın etkisi büyük oluyor ama en çokta ortam tamamen inglizce olduğu için rahatlıkla öğrenıyorsun.tabi tr_escape abimizin dediğin gibi en iyi yöntem genelde pahalı olan yöntemdir.o yuzden kesenın ağzını az açmak lazım.benim nacizade fikrim budur.giden çok arkadaşım var hepside takır takır konuşuyor.bir türlü bana fırsat olmadı.kaderimizde yok herhalde gitmek :)
 
evet bende araştırıyorum work and trawel falan hayırlısı olur inşallah
 
Bir you vardır elbet...
ingilizce.jpg
 
Pek bilgim yok ama geçen yaz gittiklerinde 2 ay kaldılar adam başı rahat 1000 dolar harcadılar.

Not: Amerikaya gitmişlerdi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,650
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst