İş Bulamama Psikolojisi

evet onur kardeş, eğitim sistemimizin ne durumda olduğunu, iş gücümüzün nasıl heba edildiğinin örneklerini veriyorsun. bu arada hani o sana dönenlere burada yazmadığın sıfatların hepsini bizler seni adına kullanıyoruz merak etme. liyakat ve eğitimi bitirdiler, kapitalist sistemimi katlettiler. kölelik istiyorlar. bir koyunda birden fazla post çıkarmak istiyorlar. şimdi her işe diploma istiyorlar ama meslak liselerini ezip geçiyorlar. meslek lisesi mezununun nerdeyse işi hazır. peki bu adam üniversiteyi kendi dalında okuyabiliyor mu? hayır. hadi okudu diyelim iş kolu üzerindeki mekan ailesinin yeri değilse iş bulamaz. daha söyleyecek söz çok ama. anlayan anladı
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Tecrubesiz iken paraya bakma is e bak vok calisma olsun para az olsada olur. Otomasyon kurulum ariza bakim yapan bir ufak firma bul tecrübe kazan maasi dusuk olsada tecrube edindikten sonra 3 sene 5 sene neyse bu sana fazlasi ile geri donecektir.
 
CV bastırıp şirket şirket gezip dolaşmak, iş verenlerle konuşmak ve CV bırakmak iyi olur diye düşünüyorum. İnternet üzerinden başvuru yapan çok olduğu için bu şekilde sıyrılmak mümkün olabilir. Bu şekilde iş bulan bir kaç kişi tanıyorum.
 
geçenlerde bu forumda yurtdışı konusu açılmıştı. enteresan bir şekilde konu var gibi görünüyor ama ulaşılamıyor.
 
atı alanlar üsküdarı geçmişler, tazesine bakmak lazım.
ustam bir çok arkadaşımızın işsizlikten kıvrandığı bu dönemde konu ilgi çeker diye düşündüm. forum yöneticisi arkadaş kendi açtığı konunun devredışı olduğunun farkındadır herhalde.
 
ustam bir çok arkadaşımızın işsizlikten kıvrandığı bu dönemde konu ilgi çeker diye düşündüm. forum yöneticisi arkadaş kendi açtığı konunun devredışı olduğunun farkındadır herhalde.
okuduysan konuya ben de yazdım ama iş istemek için değil, iş verdiği için teşekkür yazısıydı. ben uzayda yaşamıyorum merak etme ben de farkındayım. ama alımlar bitmiş. bir kaç gün önce bir arkadaşa o linki attım. cevap vermediklerini söyledi. bu arada konu kilitlenmediği sürece açık kalır forum kurallarıdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst