İş bulamıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan assq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hepsi mühendis olarak işe giriyor işi orada o şekilde öğreniyor.
ilk önce böyle bir iş bul, bulamıyorsan da
sizler teknisyen olarak çalışmadan, işin uygulanmasını bilmeden mühendislik yapılmayacağını söylüyorsunuz.
bunları yapmak zorundasın ve profilde yazan yaşın doğru ise okulunu okumak için fazla acele etmediğini görüyoruz
iş bulup çalışmak, stajda hiç bir şey öğrenmemek(öğretilmemesi) torpilsiz işe girememek güzel ülkemin son halini çok güzel anlatıyor. ekmek aslanın ağzında değil midesinde. fedakarlık yapmadan maalesef ekmek yiyemiyorsun.
bak ben bodrum dayım, bodrum iş ilanları diye bir face gurubu var, yeşillik olsun diye okuyorum. işverenlerin şartları, iş arayanların şartları. ben yorum yapmayacağım seni gir gör.

ilk önce böyle bir iş bul, bulamıyorsan da

bunları yapmak zorundasın ve profilde yazan yaşın doğru ise okulunu okumak için fazla acele etmediğini görüyoruz
iş bulup çalışmak, stajda hiç bir şey öğrenmemek(öğretilmemesi) torpilsiz işe girememek güzel ülkemin son halini çok güzel anlatıyor. ekmek aslanın ağzında değil midesinde. fedakarlık yapmadan maalesef ekmek yiyemiyorsun.
bak ben bodrum dayım, bodrum iş ilanları diye bir face gurubu var, yeşillik olsun diye okuyorum. işverenlerin şartları, iş arayanların şartları. ben yorum yapmayacağım seni gir gör.
yaşımı salladım ne koyduğumu da bilmiyorum.
Mühendis olmak güzel de;
Türkçemizi de, doğru kullanalım.
Yazılarınız da, paragraf ayırın.
Okuyana rahatlık olur.

Yolunuz uzun, umarım aradığınız gibi iş bulursunuz.
yazım kurallarına dikkat etmiyorum sonuçta resmi yazışma değil. yazdıklarım okunduğu zaman anlaşılır bir şekildeyse önemli değil benim için. internette forumda takılıyoruz birde yazım kurallarına uymakla uğraşamam.

Sanal zekaya iş bulan birileri olarak acaba rekorlar kitabına girer miyiz?

yaşımı salladım ne koyduğumu da bilmiyorum.

yazım kurallarına dikkat etmiyorum sonuçta resmi yazışma değil. yazdıklarım okunduğu zaman anlaşılır bir şekildeyse önemli değil benim için. internette forumda takılıyoruz birde yazım kurallarına uymakla uğraşamam.
Sizden yarı ömür yaş büyüklerden fikir istiyorsunuz birde üstüne böyle şeyler söylüyorsunuz. Gerçekten Hayret edilesi şeyler yaşıyoruz!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
131,452
Kullanıcılar
455,360
Son üye
cagdas59

Çevrimiçi üyeler

Geri