özel mc3phac mikroişlemcisi ile 3 faz ac motor kontrol

kdrynlmz

Üye
Katılım
31 Mar 2009
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
36
arkadaslar resimde görülen sistem benim projemin blog seması.pratikte bi kaç sorum olcak.kullancagım ıgbtler voltaj degerleriyle kontrol etmek istedigim asenkron motorun kw degeri arasında asagı yukarı nası bir ilişki var.birde burda 7 tane ıgbt kullancam bunardan 6 sı 3 faz elde etmek için geriye kalan 1 taneside rezistif brake kontrol denen mikroişlemcimle alakalı bir fonksiyon.frenleme anında motorda olusan zıt emk 'dc bus' ımda gerilim yukselmelerine neden olacagından bu voltaj yukselmesini ilk sıradaki ıgbt nin üstündeki direnc üzerine yansıtmaya dayalı bir sistem amaç ıgbtleri korumak.sorum ise burda kullancak direncin gücü?diyelimki max dc bus 600 volt olsun ki ıgbtlerimide 600 voltluk secicem.burdaki direncin gücü ne olcak?bir yük gibi mi düsüncem?yardımlarınzı bekliyorum kolay gelsin herkese..
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.

Forum istatistikleri

Konular
127,969
Mesajlar
913,975
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst