çok sağolun :)

cremater

Üye
Katılım
30 Ağu 2006
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar bu site gerçekten bizim meslekle uğraşan insanlar için bulunmaz bi kaynak.yardımlaşma inanılmaz.herkes o kadar özverili ve beklentisiz birbirinin yardımına koşuyor ki bu forum tüm türkiyeye örnek olmalı bence.konu sırf mesleki bilgiyi paylaşmak diil konu burdaki insanlık gerçekten.ben bu site sayesinde çok şey öğrendiğimi düşünüyorum ve izninizle bikaç kişiye teşekkür etmek istiyorum.
Sn battaldirican
Sn Gencarkadas
Sn fahri yetiş
Sn roboelektronik ve daha ismini unuttuğum nice üstatlar hepiniz çok sağolun
yeni yılda inşallah hayatınızda kalbiniz gibi temiz ve güzel geçer.
 
Teşekkürler cremater, senin de herşey gönlünce olsun, klasik bir laf olsun gibi söylemiyorum ama inanın ki, arkadaşlarımız memnun oldukça bizler de daha mutlu oluyoruz. Tüm arkadaşlarımıza teşekkürler. Hepimiz forumdan çok şey öğreniyoruz. Mesleki bilgi ve becerimizin artmasının yanında hepimiz için çok önemli olan aslında yardım etmeyi, yardım istemeyi, hiç karşılık beklemeden, herhangi bir beklentisi olmadan insanlara faydalı olmayı öğreniyoruz. Bu bence çok önemli. Emeği geçen çok arkadaşımız var, sırf yardımcı olmak için çok uğraş veriyorlar. Gerçekten takdire şayan bir şekilde bakıyorum. Hepsi için herşey gönüllerince olsun, herkese tekrar teşekkür ederim.
 
Bende bu forumu oluşturan ve katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.
Keşke internete bağlanıpta ne yapacağını bilmeyenler ve boş işlerle uğraşanlar da bu ve buna benzer faydalı forumlarda zaman geçirseler.

sayın zerria
sayın şef
sayın tknsyn

foruma katkılarınızdan dolayı ve gayretlerinizden dolayı şahsınıza teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,039
Kullanıcılar
449,809
Son üye
yucelsenolgm

Yeni konular

Geri
Üst