ELEKTRİK TEKNİKERİYİM KOMPRESÖR VE BASINÇLI HAVA SİSTEMLERİ İLE ALAKALI BİR ŞİRKETTE SERVİS YAPIYORUM .
 
Mekanik malzeme satışı yapmaktayım
8000 çeşitt 55000 kalem ürün bulunmakta
 
Bir buçuk yıldır emekliyim, kendi şirketimi kurdum ve ortaklarımla birlikte yurtdışı ağırlıklı olarak teknik destek hizmetleri vermeye devam ediyoruz.

Sent from my SM-N915F using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
Yurt dışında neyin teknik desteğini vermektesiniz.gizli miokadar
 
Sigara şirketlerine teknik destek hizmeti veriyoruz. Sigara üretim ve paketleme makinalarının bakımları, relokasyon, modifikasyon, devreye alma, program değişiklikleri vs.

Sent from my SM-N915F using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
 
Selam2003 eml mezunu elk.teknisyeniyim esnaf yaninda calisiyor 2006dan beri bir fiil bartinda bu isi yapmakta olup is ayirt etmeyip daha cok endüstriyel elektrik busbar montaji mcc ddc plc panolarinin tamir Bakım imalat ve revizyonu aynı zamanda kkablosuz ses ışık sistemleri ile ugrasmakta ve ayrica lisansli amatör telsizciyim.
 
Son düzenleme:
Asansör kumanda panosu teknisyeniyim. Siteye bugün üye oldum oldukca başarılı bir site :)
 
İsmim Mehmet.2007 MYO elektrik bölümü mezunuyum.3 Yılı geçiyor Bedas ta çalışmaktayım.OSOS (otomatik sayac okuma sistemi) montaj,bakım ve arızasına müdahale ediyorum.daha öncesinde bir makina üretim fabrikasında çalışıyordum.iflas etmesi sonucu Bedas ta göreve başladım.
 
Siteye yeni üye oldum, 5 yıldır savunma sanayisinde makine mühendisi olarak çalışıyorum, ar-ge projeleri vs derken yuvarlanıp gidiyoruz :)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,893
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst