2000 krizinde balıkçılık sektöründen işten atıldım, gazete dağıtım dahil bir çok işte çalıştım, bilgisayar dükkanına ortak girdim, bata çıka en son bir dağıtım şirketinde muhasebe ve dağıtım planlama müdürü olarak emekli oldum, elektroniğe hobi olarak başladım ve tamircisi oldum. bir kaç iş yerinde çalıştım. şimdi hala emekli işsizler ordusundayım. tek başıma olsam sıkıntı yok ta üniversiteye giden kızımı okutmak için iş arıyordum. şimdi 25-30 yıl önceki balıkçılık sektöründe yeni bir iş teklifi aldım. balık sektörü dediysem denizde değil. karada havuzda balık bakımı, filtre motor balık bakımı, umarım olurda kendimi kurtarırım. hayat zaten zor, bir de evlat okutmak daha da zor, hatun beni boşamasaydı iyidi ama. canımız sağ olsun. dilerim buradaki her arkadaşım, aldığı eğitimin karşılığını verebilecek bir işte çalışır, hepimize kolay gelsin hepimize iyi şanslar.
 
Merhabalar, 2 senelik proses mühendisiyim , forumu bugün kesfettim.Artik instagram facebook gibi cabuk, kisitli ve cogu kez yanlis bilginin döndügu platformlardan kaçip burayi takip etmek istiyorum.
Herkese kolaylar gelsin, emeklerimizin karsiligi , bilgimizin paylasimi daim olsun!!
 
Kırma eleme tesisileri,Asfalt plenti,Hazır beton tesisleri ve kilitli parke taşı üretim tesisleri işleten özel bir firmanın elektik işlerinden sorumlu elektrik formeni olarak görev yapıyorum.
 
Merhabalar, yıllardır okuyucu olarak ziyaret ettiğim kontrolkalemi.com'u daha aktif kullanmak için bugün üye oldum. 2019 Ytu elektrik mühendisliği mezunuyum. Rüzgar türbini kurulumu ve işletmesinde çalıştım. Ve hala bu sektörde işletmeci bir firmada gorevliyim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,245
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst