Üretim Mühendisliği

piratees

Üye
Katılım
20 Eki 2008
Mesajlar
78
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar hepinize iyi haftalar...İş arayan elektrik-elektronik müh.yim. Bazı firmalar (fabrikalar) üretim mühendisi aramaktadır.Bir EEM üretim mühendisi olarak ne yapar tavsiye edermisiniz. Bildiğim kadari ile endüstri müh.alanı bu alanda gelişim var mıdır? İleride maddi ve manevi olarak bize bir değer katar mı?
 
tavsiye etmem, üretim planlama idari işler vs ilgilenirsin. mesleki anlamda körelirsin...
 
bugun bır deneme suresıne basşladım uretım adına fırmada 10 gunluk daha anlaşma yok bende ışe bakıcam evet korelme olur bencede , hem elektrık malzemesıde uretmıyorlar bılemıyorum kararsızım yapan var mı geleceği ne onu bilemıyorumi
 
baştan çok iyi karar vermen gerekli üretim müh olarak başlarsan ilerde seni firmalar sürekli üretim mühendisi pozisyonları için arar. Bakım, proje vs işinde çalışamazsın. şimdi işsiz kalmak dan iyidir diye düşünüyorsun, zamanında bende seninle aynı fikirdeydim fakat geç başla ama mesleğinle ilgili bir pozisyona başla derim.
 
vallahi kardeşim bilemiyorum kimiside bu zamanda yönetici olacaksın diyor :S üretim muh yapan mudurlugu yapan eem meznu arkadaslar var. mesela arçelik firması uretım muhendısı olarak ee muhendısı alıyor ,keza vestel keza elektrık aletlerı elektronık malzeme ureten fırmalar uretım muhendıslıgınde bunları tercıh edıyor ,o yuzden kararsız kaldım açıkcası:)

ayrıca benle çalışmakta ısrarcılar ik şefi sandığım kişi fabrıka genel muduru cıktı adama gider yaptım cok :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,847
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst