Ürün Boykotu

Evet.
Herkesin bir boykot listesi var ve aynı şekilde buna uymayanları kabul etmemeleri de söz konusu.
Örneğin; Her TV kanalı seyredilmez veya her yerde kahve içilmez. Daha niceleri...

Sütten çıkmış ak kaşık var mı?

boykot ile düşüncelerim ilkesel bi duruştur, mahalleye göre değişmez.
aynı ilkesel duruş vicdan için de geçerli, o da mahalleye göre değişmez.

boykot ile düşüncelerim ilkesel bi duruştur, mahalleye göre değişmez.
aynı ilkesel duruş vicdan için de geçerli, o da mahalleye göre değişmez.
şimdi youtube ta bir video izledim, videoyu kırp sadece 1 dakikalık bölümü bile boykotun yüzünü gösteriyor. belki sizler için siyasi içerik olmayabilir ama benim için siyasal içerik.
ne diyelim erkek adamın, erkek damadı olurmuş.

Keşke herkes siyasete ucundan kıyısından bulaşmadan vicdani ve ilkesel bir duruş sergileyebilse...

Vicdani ve ilkesel bir duruş ile alakalı söylenecek çok şey var ama telefonun pili bitmek üzere o yüzden pili ekonomik kullanmak adına sözlerime ara veriyorum. Anlaşılmıştır sanırım.

Keşke herkes siyasete ucundan kıyısından bulaşmadan vicdani ve ilkesel bir duruş sergileyebilse...
güzel ustam, aslında hepimiz bunu istiyoruz ama konuyu okuyunca siyasi olmadan yaklaşmak imkansız ötesi. mutlaka taraf olmak zorundasınız. tarafsız birisi hangi dayanakla boykot edecek?
boykot etmek, karşı çıkmaktır değil mi? sadece maddi yaptırım değildir boykot. yanılıyorsam düzeltiniz lütfen.

keşke!

Vicdani ve ilkesel bir duruş ile alakalı söylenecek çok şey var ama telefonun pili bitmek üzere o yüzden pili ekonomik kullanmak adına sözlerime ara veriyorum. Anlaşılmıştır sanırım.

''siyasal islam'' nedir bilmeyen biri konunun ilk mesajını çözümleyerek çok kolay bi tanımlama yapabilir. n'oluyo diye araya girince de bin türlü laf edip siyasetin alasını yapıyorsunuz.

yaptığım şarj ironisini ne yazık ki hiç anlamamışsınız. sıkıntı forumda siyaset konuşamamak değil. muhalifsen -risk almadan- hiç bi yerde eleştirel konuşamıyorsun. o yüzden sizin şarj mazeretinizin kabul göreceğini pek zannetmiyorum.

hasılıkelam, israil devleti ve siyasal islam ortadoğu'nun iki farklı kanseridir.

bu konuya son mesajımdı. herkese iyi akşamlar diliyorum.

Forum üyeliği silinen konu sahibinin diğer konulardaki eski-yeni tüm mesajları okunursa siyasal islamdan ne kadar uzak olduğu anlaşılacaktır.

Ancak sadece bir mesajında farklı bir görüş ortaya koyduğu için bulduğu karşılık ortada.

Sanırım sn @underground da risk aldı ama eleştirel konuşamadı.

Sn. @paskomya size katılıyorum ancak avrupa ve okyanus ötesi ülkelerdeki, sokaklara dökülüp eylem ve boykot yapan insanların da hepsinin müslüman olduğunu ve taraf olurken de ülkemizdeki hükümete taraf olmayı düşündüklerini zannetmiyorum. Bir de bu şekilde bakmak gerekli sanırım.

sayın ustam, kibir en büyük günahlardan biridir. konu sahibi kim oluyor da bizler adına soruyor?
nerde kaldı insanlık onurumuz.
kesinlikle nokta atışlı eleştirel ve kendi görüşlerini de bizim görüşlerimiz gibi lanse eden bir yorum var.
hiç kimse, hiç kimsenin tasarrufuna karışamaz. nasıl ki ben size(lere) kola yerine bodrum gazozu için diyemeyeceğim gibi, aynı şekilde siz de bana bodrum gazozu içme ayran iç diyemezsiniz.
ve işin en kötü yanı "@vecivicivokke bir ban yapıştırmazsan bana hatrım kalır." yönetim kadrosuna posta koymak, yakışık alıyor mu? değerli yöneticilerimiz tasarruflarına karşı çıkmam. ben kişisel olarak hit sahibi bir üye olarak hiç biri bana kıyak geçmiyor. yeri geliyor banlıyorlar, yeri geliyor uyarı mesajı atıyorlar.
amaç üzüm yemek bağcıyı dövmek değil.
unutmayalım ki burası bir forum ve biz eskiler yenilere/ soru soranlara yardımcı olmak için varız. ben burada bilgiyle adam dövmeye bile karşıyım.
unutmayalım beş parmağın beşi de bir değildir.

Forum üyeliği silinen konu sahibinin diğer konulardaki eski-yeni tüm mesajları okunursa siyasal islamdan ne kadar uzak olduğu anlaşılacaktır.

Ancak sadece bir mesajında farklı bir görüş ortaya koyduğu için bulduğu karşılık ortada.

Sanırım sn @underground da risk aldı ama eleştirel konuşamadı.

Sn. @paskomya size katılıyorum ancak avrupa ve okyanus ötesi ülkelerdeki, sokaklara dökülüp eylem ve boykot yapan insanların da hepsinin müslüman olduğunu ve taraf olurken de ülkemizdeki hükümete taraf olmayı düşündüklerini zannetmiyorum. Bir de bu şekilde bakmak gerekli sanırım.
Ban, bu konu ile alakalı değildir lütfen hakkımı yemeyiniz . Üyenin belkide 3 kere banlanma talebi oldu ve bunu herkes gibi sizde biliyorsunuz

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
131,473
Kullanıcılar
455,395
Son üye
cekok

Yeni konular

Geri