Öneri!! Önemli!!

gazi1669

Üye
Katılım
6 Ocak 2021
Mesajlar
216
Puanları
1
Yaş
27
Herkese merhaba yaklaşık 3 ay sonra Allah nasip ederse Elektrikr elektronik mühendisi olacağım. Daha önceki açtığım konularada bakacak olursanız otomasyon sistemleri ile ilgileniyorum. Tia Portal, ISP Soft vb. bir çok farklı PLC arayüzünde iyi derecede program yazma becerim var sürücü programlamayada yeni yeni başladım. E-Plan vb. pano projelerini okuyabiliyorum, kumanda devresi bilgimde var. Kısaca mezun olmadan önce bu sektörde daha hızlı iş bulabilmem için bana birşeyler önerebilirmisiniz? Mesela şu sistemi öğren yada şu program işine yarar dediğiniz birşey varmı?

Teşekkürler.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
İngilizce dilini öğrenin veya ilerletin.
 
linkedin.com da üyelik açıp kendinizi tanıtan cv paylaşımı ve insanlarla bağlantı kurun, ayrıca bazı şeyleri ne kadar öğrenseniz de sahada işler farklı oluyor, Makine imalatı yapan bir firmada işe başlamanız bildiklerinizi pekiştirir.. kolay gelsin..
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,153
Mesajlar
915,493
Kullanıcılar
449,897
Son üye
alcaponee

Yeni konular

Geri
Üst