Çokca sorulan bir soru (kompanzasyon sistemi)

gene birileri benim aklımla oynuyor. aşağı yukarı 15buçuk yık önce sorulan bilgi istenen konuya bu gün cevap verene ne denir? hani konu altına soru sorsa eyvallah diyeceğim ama ne diyeyim ki? ancak ya gözlükleri bozuk yada tarih okumayı bilmiyor. ne dersin @UEE . bizim görmediğimiz neyi gördünde adamcağıza cevap verdin?
@fgencal usta, yazdığın posta tekrar gittiğinde alt tarafta düzenle butonu var. tıkla gir içine istediğini ekle istediğini çıkar.
şimdi ben bu 15buçuk yıla fena taktım. gerçi bu konu hakkında 15 buçuk yıl önce hiç bir bilgim yoktu. hoş şimdi de hiç bir bilgim yok. çünkü alakam yok.
Üstat o şekilde mesaj içeriğini değiştirebiliyorsun. Bugün nasıl oldu bilmiyorum ama mesaj komple uçtu..
 
Ben sonradan yazilan cevaplara karsi degilim herkes gorusunu belirtiyor. Bircok kisinin burada yapilan cozumlemelere gore kendi sorunlarina cozum yontemi gelistirdigini dusunuyorum. Bu sebeple 15 yil sonra bile olsa taze bilgi gelmesi her zaman guzel.
 
Ben sonradan yazilan cevaplara karsi degilim herkes gorusunu belirtiyor. Bircok kisinin burada yapilan cozumlemelere gore kendi sorunlarina cozum yontemi gelistirdigini dusunuyorum. Bu sebeple 15 yil sonra bile olsa taze bilgi gelmesi her zaman guzel.
forumlar nedir? forumun amacı nedir? tıpkı buradaki gibi sorunlara çare bulmaktır değil mi? bir de gezinirken belki denk gelmişsinizdir, imleci kişinin üzerine götürdüğünüzde en son ne zaman çevrimiçi olduğunu görürüz. adam soru sormuş cevabı belki almış, belki de almamış ve bir kişi konunun üzerinden 15 kusur yıl sonra cevap yazıyorsa, ben o kişiden şüphe ederim. ya flood yapıyordur, yada mesajlarını doldurup bir yerlere gelmek istiyordur. burada bizim gibiler forumda ilk üye olduğumuzda portakalda vitamin olanlara bugün cevap yazıyoruz. güncel konulara güncel cevaplar vermeye çalışıyoruz. 15 yıl önce adam soru sormuş ve bir daha gelmemiş bir kişiye cevap yazmak ne kadar etik ben bilmiyorum. haaa yeni konu başlığı açmamak için o konunun altına yazarak soru sorana saygım sonsuz.
 
Son düzenleme:
Cevabiniz icin tesekkur ederim ama ben kendi ozelimde bircok konuda cevapsiz kalmis sorulardan muzdarip oldum cunki ayni sorunlari yasadim ve forumda arattim cikan sonuclari tek tek okuyorum cozum bulunmussa veya onerisi olan varsa 15 yil sonra bile olsa sorunumuz ayni ise o paylasima cevap verilmesini tabiki de isterim. Bu benim dusuncem. Forumda sorulan sorular bireysel olsa da cevaplari tum forum kullanicilarina yararli oluyor diye dusunuyorum. Sayin @paskomya .
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst