Çamaşır makinesi motorundan...

Varmış, yapmış, olmuş, lafla olmuyor o işler.

O kadar sende yap yazıyorsun da sen niye yapmıyorsun? Seni durduran nedir? Burada bu sistemin çalıştığını iddia eden sensin. Biz değiliz. Biz olmayacağını iddia ediyoruz. Yapta bizim yüzümüzü kızart. Hadi bakalım.

Ülkeler termik , hidroelektrik ve nükleer santral kurmakla uğraşıyor. Temiz enerji kaynaklarına yöneliyor.

Biz free enerji konuşuyoruz. Boş boş..

Bu videoların kazandırdığı tek para senin gibilerinin izlemesi sayesinde tıklama ile adamların kazandığı para. 🤣🤣
Peki free enerji yapana ülkece sahip çıkabilecek kapasitemiyiz ki gördük ucak kodlarını çözen mühendislere toryum mühendislerine ülkede ücretsiz birşey üretildiği zaman o yerinde rahat bırakabilirler mi seni sanıyorsun yapilan her olumlu calisma cezasiz kalmaz bunu halen anlamadinizki...hatta dikey rüzgar gülü yapan bi abimiz vardi minyatörünü bile almislar sonra ne oldu avrupada calismalarina karsilik buldu ve avrupa'da üniversitede çalışıyor.düşün ülkede aylık bi elektrik zammı ile milyarlarca vergi elde ediliyor böyle çalışmalar devlet bile destek vermezki sende kaza kurbanı olup gidersin

Aşık Veysel'i geçti mübarak :mad:.Yokmu ? bu patlak freni tamir edecek ? Burasını yol geçen hanımı zanneti heralde.Acilen,heriki yönde ! :D pamuk tıkanmalı.

Adamların yaptığı projeye bak ve sende kıyafetiyle övünüyormusun ...bilim projen üretkenliğin ile övünmekmi daha karlı yoksa medeni hayat tarzımı..son videoda misal kalkış motora bak jeneratör motora bak demekki oluyormus bizde laf yetiştirme cambazlığı yapalim uyumaya devamke...bu arada uygulama donup duruyor nette problem yok ama aksam 11 beri böyle oldu....galiba free enerjiye uygulama bile gec yanit veriyor. XD
Adamın biri varmış ben hastayım ölecem ben hastayım ölecem demiş inanmamışlar. Sonra demiş ölürsem mezar taşıma yazın " ben hastayım ölecem dedim dedim inanmadiniz bak noldu şimdi" Anlamadın ? Ölecem ölecem inanmadiniz bak noldu şimdi?

Fıkra linki burda bi izle . Ben inandım ! Hele bı bayram geçsin biz buralardayız.

Bu arada free enerjiye inanmıyor değiliz. Ges,hes,res bunlar zaten free enerji. Biz deli saçması izlenme kasanlar a inanmıyoruz!

şimdi 71. posta cevap yazacağım, çenem yorulacak. dikey rüzgar gülü diyor, şanslıyız ki torodial rüzgar gülünü görmemiş. uçak kodlarını çözen ve toryum enerjisi konusunda uzman rahmetli mühendislerimizin free enerji ile alakasını hiç çözemedim. su türbinü kel alaka neresi bedava? türbin bedava mı?
yani ben bir şey demiyorum

Forum istatistikleri

Konular
131,005
Kullanıcılar
454,663
Son üye
Lütfiye kaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri