Çamaşır Makinası Su Almıyor?

Marka modeliniz nedir? su aldıkdan sonra cızırtı sesi geliyor ise muhtemelen kayış atmış. arka kapağı açın ve kaıyışın yerinde olup olmadığını kontrol edin. kayış atmış ise neden atmış olabilir bunun sebebine bakın. kasnak kırık çatlak rulmanlar dağılmış olabilir.
 
Esselaminaleykum arkadaslar bendede ayni sorun var, makine sikmada calisiyor ama su almiyor, calistiriyorum programi ayarliyorum , start dugmesine bastigimda alir gibi oluyor bi şarrr ses geliyor 15 saniye su alir gibi sonra kesiliyor ve bir vizilti sesi geliyor sanki motor sikismis gibi , sizce ayni sorunmudur ? ventile giden yerdeki
filtreyide jontayi da cikardim temizledim , bu ventil ve pompa bu makinenin neresindedir bi zahmet cekebilen fotograf ceksin yada tarif etsin bana motor sikismasi gibi geldi sesten onu anladim

Filitreyi temizledim diyorsun. O filitre ventilin arkasındadır, yani, ventil o parçanın kendisidir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaslar is yerinde ventile elektrik verdim hoplayip ziplamaya basladi bu arad makinenin markasi samsung R833 sanirim ventil calisiyor . simdi siradaki olay ne su pompasini da buldum cikardim oda normal gibime geldi , ama sorun devam ediyor
 
selam. arkadaşlar ben öğrenciyim arçelik 2100 full otomatik çamaşır makinesi var evimizde. zaten aldığımızdan beri sorunları bi türlü bitmedi. tam eksiksiz çalışıyor derken bugün birden su almamaya başladı ve başka hiç bir işlem yapmıyo sadece ışığı yanıyo elektrik var ama ne dönüyo ne su alıyo ne de sıkıyo. çamaşırlarımda içinde kaldı anlıcağınız. servisi aradım daha gelceklermiş gelmeye ücret bakmaya ayrı bi ücret pek bize göre değil yani. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum ustalar.:confused:
 
Cihazınızın kapı kilidi arızalı. Yenisi 7-8TL civarındadır.
 
selam arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. arçelik çamaşır makinesi çalıştırmak istediğimizde elektrik ana şartelden attı daha sonra su almıyor. elektrik geliyor program sürekli ilerliyor ama su almıyor sürekli bi ses geliyor. sebebi ne olabilir.
 
selam arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. arçelik çamaşır makinesi çalıştırmak istediğimizde elektrik ana şartelden attı daha sonra su almıyor. elektrik geliyor program sürekli ilerliyor ama su almıyor sürekli bi ses geliyor. sebebi ne olabilir.

makinanızın modeli nedir ?
 
arkadaşlar önerileriniz gerçekten çok yararlı bilgiler içeriyor teşekkür ederi
 
Ali Ustam, ne kadar pratik ve faydalı bilgiler veriyorsunuz.. insanlara böyle faydalı olmak ne hoş birşey.. tebrk ederim..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,921
Son üye
TursuBidonu

Yeni konular

Geri
Üst