Çalışanı Asgari Ücret'ten Sigortalı Gösteren Patronlar Yandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Patronlar da bizle aynı yerde bkz. amasyalı bkz.tekin bey ikiside kendi işini kurmuş kişiler ama aynı yerde yazıyoruz patronlardan böyle gördük demek ki burada yazıyoruz 7/24 çalışmıyoruz belki arada tatil denen bir kavram var duydunuz mu hiç ?
 
Yo kbe dede sana ne gücenmem, napalım gecenin 3 ünde popmpaları arayacak bir makinamız yok napalım. :)
 
Patronlar sizin sekmede şimdi ne forumlar ne sosyal paylaşım siteleri açıktır ama siz patronsunuz patronum benim patronum öptüm alnından patronum patronnnnn :) :) :) :)
 
oh be sonunda yasaklı listeme aldırdı kendını ya benım yazdığım nasıhat uyarsan adam yerıe koyar mıllet duşuncesıyle yazdım allah aşkına konuyla ılgılı yorum yazan varmı özelden abuk sabuk yazıyor ilk önce insan özür dilemesını bılmelı sayın yelek 87 bu yazdıklarım sana değıl :)
 
Var mesela amasyalının bu konudaki tüm mesajları asgari ücret ve sigorta ile yani konuyla ilgili.
Sizin nasihatlarınıza ihtiyacım yok çünkü sizin nasihatleriniz bana ters yanlış yapan özür diler tekin bey polemiği benim konumda başlatan konuyu kişisel tartışma haline getiren sizsiniz!
 
Hala da farkında değilsen konuya yazılan mesajların sırasına bak senden sonra konu kişisel tartışmaya dönmüş yelek87 ile karşılıklı yazıyor olmamız da ne sıkıntı var anlamadım zaten sonuçta konuyla alakalı yazıyoruz her neyse sen git nasihatını sana kanalara ver
 
Yorumlar son günlerde fazla hararetlenmeye başladı. Bir konu daha kişisel atışmalara döndüğü için kilitlenmiş bulunuyor. Kişilere sataşmadan fikirlerinizi yazabilmeniz inanın çok güç değil. Bir deneyin bakın siz de çok seveceksiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,912
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst