Çağrı Filmi Yeniden Çekiliyor

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,197
Puanları
3,256
Konum
BURSA
bg6gv.jpg


Hollywood Peygamber Efendimiz hakkında ilk olarak İngilizce yapmış olduğu filmi "Barış Mesajcısı" (The Messenger of Peace) adı altında tekrar çekiyor.

Orijinal Çağrı filminin yapımcılarından olan ve şimdi de yeni filmin yapımcıları arasında yer alan Oscar Zoghbi, film yapımcıları tarafından yapılan yazılı açıklamada "Akad'ın (Çağrı filmi için yapmış olduğu) çalışmasına saygı duyuyoruz; ancak sinema teknolojisi 1970'lerden bu yana çok gelişti. Bu yeni film, ilkin ana mesajlarını yenileyerek modern tekniklerle çekilecek" dedi.

Yeni filmin senaryosunu hazırlayan Ramsey Thomas da yazılı açıklamada "21. yüzyılda yaşıyoruz ve izleyicilerin gerçek İslam'a karşı duygularını değiştirecek bir filme ihtiyaç var" diye belirtti.

Çağrı (The Message)" filmi Barış Mesajcısı" (The Messenger of Peace) adlı sinema filmi, yönetmenliği Mustafa Akad'ın 1976 yapmış olduğu İslam Peygamberinin 40 yaşından vefatına kadar hayatını tersim etmişti. Bu filmin oyuncuları Anthony Quinn ve İrene Papas Hollywood'un kendi zamanlarının tanınmış isimlerindendir.

Bu filmin yönetmeni Mustafa Akad, 2005 yılında Ürdün'ün Amman kentinde kaldığı otele düzenlenen El Kaide saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti.

Alıntıdır.Kaynak: Medya73
 
Keşke bizim tarihi filmleri de yabancılar çekseler... Üzülerek yazıyorum bunları ama malesef bu şekilde.. .Aylarca FETİH i bekledik, bir sürü hezimetle karşılaştık. Bir çok ödül alacak seviyeye gelse de sektörümüz daha tamamen pişmiş değil sanırsam. Önemli ve tarihimize milletimize ve dinimize mal olacak filmleri bende uzmanına yaptırmak lazım, her işte olduğu gibi... Duyduğuma göre de Kaddafi bazı önemli filmleri parasını verip holywood a yaptırmış...Çok mantıklı...
 
Güzel haber. Yeni teknolojilerle süper olur.

Kalite için daha zamana ihtiyacımız var. Aslında düzgün bir film ciddi gişe yapar. Ama yapacak ekip yok sanırım.
 
Güzel gelişme, geç bile kalındı bence.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,851
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst