ÇİN MALI TELEFONLAR

karaimam

Üye
Katılım
20 Haz 2009
Mesajlar
19
Puanları
1
arkadaşlar günümüzde çok ragbet gören çin malı telefonlardan almayı düşünüyorum ama tereddütteyim. Çok çabuk bozulurmu artı ve eksileri nelerdir.Kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim:rolleyes:
 
Ekmeği ekmekçi'den alın; bir ekmek parası fazla verın demiş atalarımız. Burda hem çin mallarından şikayet edıyoruz, hemde gidip çin malı alıyoruz. Servısı yok, ikinci elı satısı düşük, Sar değerleronıe bakmadım, nedır ölçüm değerlerı, konusurken kullanıyıca zarar vermesin.
 
ben fabrikama aldırdım 10 tane 1 ay içinde hepside istisnasız bozuldu
Bir daha yapamadık.Kart tamircilerimiz olduğu halde.Tavsiye etmem
 
Neredeyse kullandığınız bütün telefonlar Çinde üretilmekte. Ama marka firmalar kendi kalite programlarına göre imalat yaptırıyorlar.

Geçenlerde Piranha Zuma telefonu açtım. Denize düşmüş, her tarafı tuz olmuş. Batarya yanmış, içerisinde lehimli saat bataryası boşalmış. Parçaları tek tek söküp temizlemek istedim. Ekranı ana karta lehimlemişler. Touch Pad screen soketi çalışmıyor, çekerek çıkardım. Açıkçası bir tabir vardır, "dışı seni yakar, içi beni..."

Alacaksanız markalı ve ucuz bir telefon veya fason Çin imalatlarından alacaksanız en ucuzlarından alın.

Bende Piranha'nın GPS cihazı vardı, arızalandı. Bir ayoldu servise göndereli. Sözde en fazla bir ay serviste beklermiş...
 
ben gsm işi yapıyorum size önerecegim ii markalı bişi almanız çünkü telefonlar sizin görüşme kaliteniz için baz istasyonundan uzaklaştıkça yakın olmanız iidir tel kendi gücünü arttırır...kaçak olmayan telefonlarda max 3.5 w kaçaksa eger gücünü daha da arttırdıgı için daha çabuk ısınma daha çabuk sarj tüketimi ve güç yükselmsine baglı başınızda ağrıma gibi etkileri bulunmaktadır.en ii si kulaklık la konuşmak bu arada....
 
O heriflere günahımı bile vermem ki siz paranız ile rezil olacaksınız, eğer öyle bir telefon alacaksanız, büyük ihtimalle siz ondan sonraki yeni telefon için para biriktirmeye de başlayın.

Benim tavsiyem hem kullanımına alıştığımız, hem de satarken piyasası iyi olan ve gerektiğinde tamiri, piyasadaki nicelikten dolayı, daha kolay olduğunu sandığım NOKIA olacaktır özellikle E Serisi müthiş, orjinal Finlandiya yapımı, taş gibi, çok pahalı da değiller.

Yeter artık bu Çinliler yüzünden yakında kimse ekmek yiyemez olacak, herşey çakma, adi. (Tabii özellikle Çin Markaları için geçerli)
 
benim elimde de vardı bi çin malı tuşu bozuldu. telefon kapalı iken bir süre sonra kendini açıp şarjını bitiriyo. elimden çıkartana kadar neler çektim hiç bi telefoncu almadı. arkadaşımda olsun bana ver dedi takas yaptık. Yani kesinlikle tavsiye etmiyorum başımdan geçti.
 
bilgilerininz için teşekkürler arkadaşlar
 
peki şu trcell in kampanyalı 3120 classic için neler düşünüyorsunuz kullanan var mı ???
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,831
Kullanıcılar
449,595
Son üye
Ferden1011

Yeni konular

Geri
Üst