Öğrencilerim için hangi tablet öneri

Esma Agah

Üye
Katılım
18 Mar 2020
Mesajlar
23
Puanları
1
Yaş
38
Dikkat: Sadece bilgilendirme istiyorum.(maddi herhangi bir yardım için değildir)

Merhabalar İstanbul’da görev yaptığım okulda bu süreç içersinde uzaktan eğitime destek olmak için öğretmenlerimizle ihtiyaç sahibi öğrencilerimize tablet hediye etmek istiyoruz.Daha önce bu platformda evimizde bozulan aletlere ilişkin güzel yardımlar aldığım için buraya yazmak istedim.Alacağımız tablet uygun fiyatlı öğrencilerimizin hem eba hem zoom kullanabileceği,youtubeda verilen konu tekrarlarını yapabileceği,ses ve görüntü kalitesi orta bir tablet arıyoruz.kendi yaptığım araştırmada çok detay gördüğüm için yardımınızı rica ediyorum.
 
Hocam 2 el olsa olurmu ? Cunku android tabletler 2 aya bozuluyorlar ramleri islemcileri duşük oldugu icin kasma donma kilitlenme olabiliyor
 
Hocam 2 el olsa olurmu ? Cunku android tabletler 2 aya bozuluyorlar ramleri islemcileri duşük oldugu icin kasma donma kilitlenme olabiliyor

İkinci el tabiki olur ama zaten çok pahalı bir şey alamayacağız ama ucuz olsun diye aldığımız ikinci el tabletle sorun çıkarsa öğrenciyi yılın ortasında Dersten mahrum bırakmaz olmaz.verdikleri tablette bu kadar işte denmesin sonra.ama güvendiğimiz ikinci el olursa olabilir.
 
Android versiyonu önemli tabletle yola çıkmak riskli bir bakıma sayılır
 
Dersler 2 platformdan yapılıyor
Zoom ve Meet (eba da zoom zaten)
Meet android eski sürümlerde çalışmıyor.
Zoom apple tabanlı. İlk başlarda sadece iphone ve ipad ile uyumluydu. O yüzden matematik, fen gibi ekrana yazacak öğretmen arkadaşlar ipad aldılar.
Biz sözelci olduğumuzdan ve en fazla ekrana pdf, ppt yansıttığımızdan windows ve android ile sorunsuz yürüttük.
Şimdi kurumsal g suit üzerinden devam edeceğiz. Bunun için android tabanlı g meet, g class gibi uygulamalar gerekli. Bir kısmı 6.0 öhcesi android ile çalışmıyor.

(Dünkü psikososyal eğitiminden bir kare)
20201002_144629.jpg
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst