Kontrol Kalemi

PowerFlex 7000 Orta Gerilim Sürücüsü

orta gerilim REJENERATİF SÜRÜCÜSÜ

SANAYİNİN İLK 50 KA, ARK DAYANIKLI, ORTA GERİLİM REJENERATİF SÜRÜCÜSÜ GÜVENLİK RİSKLERİNİ AZALTIR

Yenilikçi sürücü sistemi, güvenlik uyumu, azaltılmış sistem karmaşıklığı, geliştirilmiş performans ve enerji tasarrufları sunuyor. Rockwell Automation, endüstrideki ilk 50-kA ve tüm rejenerasyon olanaklarına sahip ark dayanıklı orta gerilim sürücüsünü tanıttı. Rockwell Automation’ın gelişmiş ArcShield teknolojisi, Allen-Bradley PowerFlex 7000 orta gerilim sürücüsü ürün grubuna ekleniyor.

Entegre edilmiş ark dayanıklı bir Allen‑Bradley CENTERLINE ile birleştirilmiş yeni PowerFlex 7000, ArcShield teknolojisi ile birlikte, sürücü sistemine tamamen entegre, ark dayanıklı yolverici-sürücü sistemi sunuyor. ArcShield teknolojisi, bir ark flaştan oluşan riskli enerji ve gazları personelden uzaklaştırıyor. Bu, güvenlik riskini azaltmaya yardımcı olurken benzin ve gaz, madencilik, güç üretimi, su ve atıksu arıtımı gibi ağır sanayilerdeki cihazları koruyor.

Ark dayanıklı sistem, en sıkı ve kapsamlı küresel ark dayanıklılık standartlarını karşılamak için onaylanmıştır. Düşük gerilim kontrol kapısı bakım nedenleriyle açık olsa dahi tam çevre uzunluğunda personel koruması için 50 kA ark ve ayrıca Type 2B koruması sağlar.

Rockwell Automation orta gerilim MCC ürün grubunun ürün müdürü, Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitü üyesi, John Kay şunları söyledi: “Büyüyen ark dayanıklı ürün portföyümüze en son ArcShield teknolojisine sahip PowerFlex 7000 sürücü sistemi katıldı. Bu müşterilerimiz tarafından yapılan elektrik güvenlik programına artan talepleri desteklemek için geliştirilmiştir.Yeni sürücü sistemi endüstriyel nihai kullanıcıların üzerindeki güvenlik yükünü azaltmak için entegre edilmiş bir güvenlik çözümü sunuyor. Eşsiz tasarımlarımız müsterilerimizin talep ettiği gereksinimler ve doğrudan geri bildirimlerden etkilenmiştir.”

ArcShield sürücü sistemi, dünya çapında PowerFlex 7000 orta gerilim sürücüsü ağır sanayinin olmazsa olmazı haline getiren, etkili ve güvenilir motor kontrolünü sağlıyor. Sürücü sistemi, sık başlangıçlar ve duruşlar gerektiren uygulamalar için geniş bir yelpazedeki gereksinimleri karşılıyor. Diğer teknolojilere kıyasla kullanıcıların motorları daha hızlı ve etkin şekilde yavaşlatıp durdurmalarına imkan veren rejeneratif sürücü teknolojisini de kullanıyor. Enerjiyi motor ya da sürücü içerisinde ısıya dönüştürerek harcamak yerine, daha iyi enerji yönetimi, sürücü ve motorda daha az gerilim ve daha çok enerji tasarrufu için rejeneratif teknoloji enerjiyi hapsedip su ve elektrik tesis ağına geri gönderir.

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için;

Hülya Kalyoncu; hkalyoncu@ra.rockwell.com
Rockwell Automation
Pazarlama İletişim Müdürü
Tel:        +90 216 569 84 00
Mobile:  +90 530 100 28 30
www.rockwellautomation.com.tr

Exit mobile version