Kontrol Kalemi

Cep Telefonu ve Tablet PC’den erişim sağlayan HMI

Cep Telefonu ve Tablet PC’den erişim sağlayan HMI

    İnsan makine arayüzü (HMI) ihtiyacının her geçen gün artması ile firmalar da bu duruma paralel olarak ürün çeşitliliğini ve ekonomik ürün arayışını arttırmaktadırlar. ESA Elektronik Türkiye’ de bu isteğe sessiz kalmadı ve ekonomik seride var olan 7” boyutundaki ürüne ek olarak 3,5” ve 10,1” boyutundaki yeni panelleri ile karşınıza çıktı.


    Yeni ürün serimiz , şık tasarımı, esnek programlama kabiliyeti, yüksek haberleşme becerisi ve en önemlisi ekonomik fiyatı ile kendinden söz ettirmektedir. Basit uygulamalarda tercih edilen ve müşterilerimizin istekleri göz önüne alınarak dizaynı gerçekleştirilen SC103, Türkiye pazarı için şıklığı ve kolay kullanımı tercih eden müşterilerimizin birinci tercihi olacaktır. SC110 ise özellikle hassas ve büyük görüntü ihtiyacı gereken uygulamalar için çözüm sunmaktadır.

    SmartClick Ailesi

    • 3,5”, 7” ve 10,1” boyutları ve Geniş yapılı, 65,536 Renk TFT Ekranı ve Beyaz LED Aydınlatması
    • Yüksek Çözünürlük
    • Tamamen “düz” TRUE FLAT Dokunmatik Ekran
    • Saha ile haberleşme ve programlama için Ethernet Port
    • Farklı protokoller için özel haberleşme çözümleri imkanı sağlayan AÇIK Seri Port özellikteki COM0 portunu da içeren RS232/RS485 seri port
    • Sağlamlık ve dayanıklılığı garanti eden ABS plastik kasa

     

    CEP TELEFONU ve TABLET PC vasıtası ile Uzaktan ÜCRETSİZ ERİŞİM!

    ESA, son zamanlarda neredeyse mecburi hale gelen üretimin izlenmesi gibi bir gereksinime basit ve ekonomik bir yol ile çözüm sunmaktadır. Tüm ESA markalı HMI ürünlerde Ethernet portu standart olarak sunulmaktadır. Dolayısı ile uzaktan erişime izin verilmektedir.
    Ancak bir üst seviye olarak, sahada çalışan ESA’nın Polymath ile programlanan, statik IP adresi verilmiş , IT ve SC serisi operatör panellerine IOS ya da Android işletim sistemli cep telefonlarından doğruca ulaşılabilmesine olanak verilmiştir. Özellikle herkesin kullanımına imkan verilmesi için, ESA yazılımı global çözüm olan VNC sistemine uygunlaştırılmıştır. Bu sayede, gerçek kullanımda operatör panele dokunarak yapılan tüm işlemler ve izlemeler, telefon ya da tablet PC üzerinde, yüklenmiş olan VNC programı ile aynı şekilde gerçekleştirilmektedir.
    Kullanım için yapılması gerekenler:

    • Google Play Store üzerinden ücretsiz VNC VIEWER programını
    • Apple Store üzerinden ücretsiz Mocha VNC Lite programını indirerek kurmak.
    • Belirlenmiş Statik IP adresini ilgili programda yazarak bağlanmak.

    Artık istemiş olduğunuz ekranı, bulunduğunuz yerden kontrol edilmeye başlanılabilir. Örnek videoyu buradan izleyebilirsiniz.
    Teknik Özellikler

    Esa HMI SC teknik bilgi

     

    [lightbox thumb=”https://www.kontrolkalemi.com/wp-content/uploads/2014/07/Table.jpg”]

    ZİYARETÇİ YORUMLARI

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    BİR YORUM YAZ