Mıknatısla Elektrik Üretme

Kanun dediğimiz şey kul yapımıdır. Hak kanun Allah katındadır. Bizlere bulup araştırmamız düşüyor. Kanun dediğiniz şey okullarda anlatılanlardan ve insan beynin kabul ettiği şeylerden ibarettir. Kimi neden bekleyeyimki? Biraz zorlarsak bu projeyi anlamayı biraz istersek herkes kendi evinde evinin ihtiyacı olduğu enerjiyi üretir. 12 VDC üretseniz UPS ile TV Buzdolabı Kombi gibi cihazları çalıştırsanız yetmezmi? ayda ortalama 30 tl veriyoruz bu cihazlara, yılda 360 tl yapar az paramı?
1000 tl versem bütün araştırmama 33 ayda amorti edicek kendisini.. Uğraşmaya emek vermeye değer...
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Muammer yıldız denilen adam para peşinde, patetinde kendi kendine çalışan motor diye birşey geçmiyor.Sadece mıknatıs kullanılarak yataklardaki sürtünmenin azaltıldığı bir sistem diye patent alınmış.

Ben böyle birşey yapsaydım eğer, delikanlı gibi çıkar gösterirdim. Yaşı kaç bu adamın, gelmiş gidiyor. Madem buldun böyle tarih değiştirebilecek birşey 10 yıldır neden saklıyorsun detaylarını. Gelmiş geçmiş en ünlü adam olarak adını tarihe yazdırırsın be. Ama derdi para kazanmak. Böyle tipleri çok gördü bu dünya..

Bütün yasalar Allahın yasalarıdır. İnsanlar sadece ortaya çıkardı ki bu Evren başıboş sahipsiz tesadüflerle ayakta durmuyor gösterebilmek için..

Ayrıca çekiç vurmasıyla çalışan saçma sapan bir sistem olmaz. Milinden döndür çalışsın madem. Ya bir kontağı kapatıyor vurunca ya da içinde gerilmiş bir yayı serbest bırakıyor, sürtünme de sıfıra yakın olduğundan cihaz aldığı bu hızla bir müddet dönebiliyor. Tamamen dursun sonra bir daha vur bakalım dönecek mi. ZOR DÖNER. Yemesin bizi bu emniyet müdürü. Millet saç beyazlatıyor bilimsel çalışmalarda. Öyle atölyede olacak iş değil bunlar.

Adamlar parçacık hızlandırıcısında ışık hızında proton çarpıştırıyorlar ya bunu mu yapamayacaklar yapılabilecek birşey olsa.
 
Tamam Sayın silvestir, Siz üstadsınız daha iyisini biliyorsunuz. Sizi meclise muhalefet olarak alalım veya Strateji uzmanı olarak...
Bu forum bu kadar muhalefeti kaldırmaz...
 
güneş enerjisi akdeniz kıyıları için daha elverişli olabilişr ama güneş hücreleri pahalı oalbiliyor ve verimide az rüzgar enerjisi step motor ya da dc motorla bile üretilebiliyor vw daha basit bence...
 
De ki verimi yüksek (%50) güneş pili yapacam, eyvallah.. Ama mıknatısla sürekli çalışacak sistem olamaz. İki mıknatısın birbirini çekerken gösterdiği kuvvet sizi etkiliyor olabilir, beni de etkiliyor. Ama İŞ = Kuvvet x Yol dur. Yol ise iki mıknatıs arasındaki mesafedir. Bir mıknatısı bırakırsanız diğerini kendine çeker ve iş yapmış olur. Ama yapışınca iş bitmiştir. Tekrar ayırmak isterseniz aynı işi siz yapmalısınız ki eski konuma gelebilsin. Benzer durum itme için de geçerlidir. İki mıknatısı birbirine iterek birarada tutarken siz bir iş yapmışsınızdır. Hatta mıknatıslar büyükse yorulmuş bile olabilirsiniz. Bıraktığınızda Mıknatıslar tekrar ayrılırken bu işi size geri verirler. Tabi kayıplar da olacaktır. Ama verdikten sonra iş bitmiştir. Aldınız verdiniz veya verdiniz aldınız... Vermeden almak yok
 
:) sayın silvestir ben bu düşüncelere katılmıyorum ve sayın mehmetf yede teşekkür ediyorum sizin dediğiniz size belki mantıklı gelebilir ancak (ben burda mıknatısların itmelerini kullanıcağım) motorda mıknatısları ben tutmayacagım ve tutan tahta plastik vs. ye karsı olan etki tepkide beni ilgilendirmiyor benim burda ilgilendiğim mıknatısların kendilerine olan etki tepkileri yani siz bir bakıma yanlış yerden bakıp herşeyi eleştriyorsunuz muharrem yıldızın projesi hakkında konuşmuşsunuz işte yok yapılan şeyi yapmaya çalışıyorsunuz diye öncelikle bu manyetik motorlar 1 ay 1 yılda çıkmış şeyler değil işte şu kullanırdı bu kullanırdı araba markaları su elektrik vb. kaynakları 10 sene 20 sene önce bilmiyormuydu ? biliyordu ancak onların kurulu düzenleri petrol bitene kadar yani onların petrol bazlı arabalarını satmalarının sonuna gelene kadar devam edecek muammer yıldız para delisi demişsiniz öncelikle tanıdığınız birimidirki böyle yüreklice gıybet edersiniz ve bukadar kötü bir projeyse neden 3 ayrı bankada 3 parçası tutulmaktadır. biraz araştırın ben bu muammer yıldız için 2 gün araştırma yaptım fiziğin en köklü kanunu hiçe sayan bi proje enerji korunum kanunu kimse daha önce bu kadar somut bir yaklaşımla inkar etmedi ve bence siz kabul etsenizde etmesenizde muammer yıldız zaten tarihe geçti ancak bunun farkına bütün büyük adamlarda olduğu gibi ölünce varılacak.
 
Dün akşam sabaha kadar Muammer Yıldızı okudum inceledim. Haybeye sallamıyoruz. Deniz feneri mantığında Almanyada yaşayanlardan para kopartmaya çalışıyor. Ayrıca nasıl biri olduğunu onunla beraber yanında çalışan kişi anlatıyor.

Ayrıca mıknatısı elinle tutmuşsun veya tahtaya bağlamışsın farketmez, aynı şey. Ben örnek olarak verdim elle tutma şeklini.

Dil biliyorsan işte tümünü okuduğum Forum : Muammer Yildiz Magnet Motor

Trafolarla ilk haşırneşir olduğum zamanlarda yaş 14 filan, 220 girip 12 çıkan 2 trafo var elimde. Dedim madem 220 giriyor ve 12 çıkıyor, acaba 12 girsem 220 çıkar mı. Taktım peşpeşe ve tabi ki 220 çıktı. Kendi kendime dedim way anasını elektriği demek ki böyle arttırıp tum ülkede kullanabiliriz. Ama tabi ki sonradan çaktık işin şekli düşündüğümüz gibi değil. Bu konu aklıma bunu getiriyor.
 
Bu ülkede hiç bir başarı cezasız kalmıyor. Sayın degas, teşbihte hata olmaz yırtınsanızda derdinizi ve elde edilen verileri anlatamazsınız. Siz adam yapmış bak somut, elle tutulur gözle görülür desenizde, kalkıp para delisi diye bir sav geliştiriliyor. Adamın ne olduğu beni ilgilendirmediği gibi sizide ilgilendirmez. Şahısların kişiliğine hakaret ederseniz tepki görürsünüz. Sizin gibi insanlar yapıcı değil, yıkıcı olur. Kabullenmez bahane uydurur, yapamayacağı şeyi birisi X kişi yaptı diye kişiliğini eleştirir. Biraz ONURE etmeyi öğrenin. Mühendislik fakültelerinde bu tür bilgiler verilmiyormu? Doğru gerçi, Bu tür bilgiler verilseydi bu konuşmalar olmazdı tam tersi herkes birbirini tebrik eder, bu bilgileri paylaştığı için teşekkür ederdi.
Sizler ve sizin gibiler yüzünden bu ülkenin adım atmak isteyen insanları boş boş vesveselerle dolduruluyor.
Bir insan para delisi olur, hırslı olur azimli olur, kişiliksiz olur...
Bu kimseyi ilgilendirmez, bence ilk önce UTANMANIZ gerek, çünkü üretileni, buluşu takdir ve tebrik etmeyip, Hedef şaşırtıp adamın kişiliğine saldırıyorsunuz.
Unutmayın, Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz, Nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz...
Hayırlı bayramlar..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,534
Kullanıcılar
449,909
Son üye
T_K

Yeni konular

Geri
Üst