Mıknatısla Elektrik Üretme

Sayın sonax41,
Baştan sona okudum diyorsunuz ama hiç okumamış gibi davranıyorsunuz, mıknatısla hiç bişey olmaz, siz bu konuyu düşünen n-1. kişisiniz. (n-1. kişi ne demek diye soracak olursanız bu işe hiç başlamayın demek zorundayım).
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Sn Sonax41

Kendi kendini çeviremeyen bir sistem, rüzgar gülüne yük olarak geri döner..
 
arkadaşlar merhaba,bende çocukluğumdan beri kendi kendine çalışan bir makine yapmayı hayal ediyorum,son zamanlarda internet üzerinden yaptığım araştırmalarda birçok video izledim,mıknatıslar üzerine çalışmalar yaptım ama başaramadım,bir video çok dikkatimi çekti 3000 Watt Generator Powers Itself, Grinder & Drill Press. - YouTube böyle bir buluş ypılırsa çok büyük faydası olacağını düşünüyorum.tek düşüncem videoda hile varmı yokmu,videoda ingilizce anlatıyor,ingilizce bilen arkadaşlar yorum yapabilir.hayırlı günler..
 
Sayın Sonsuz Güç
Video daha önceden paylaşılmıştı. Aksanlı konuşmayı fazla üzerinde durmadım ama hepsini anlayamadım, yazılı olsaydı daha rahat anlaşılabilirdi.

Yalnız, yanlış anlamadıysam; 200 kat güç elde etmekten bahsetmiş... Bu gücün bağladığı aletlere nasıl etkimesi beklenir?
Zaten birçok imkan kullanarak yanıltma yapmış olması serbest iken burada sanki sıfırdan üretim varmış gibi anlatılmakta. Bu görüntülerden bağlantı anlaşılamaz. Bir taraftan bazı insanlar elektriğin gerilimini düşürüp arttırma gibi işlemleri yaptığında daha fazla enerji elde etme, elektrik saatini daha az dönderme gibi hayallerin içinde oluyor. Bazı elektriksel etkilerle elektrik saati değerleri daha az okutturulabilir mi bilmiyorum. Mesela 1 watt ın altı elektriği zaten saatler yazmıyor.
Motor jeneratör bağlantı kayışı kalkışda motorun üst taraftan zorlamasıyla başlıyor. Yani kayışın üstü geriliyor ve altı gevşiyor. Bu zaten kayışın gevşek olduğunu ve dönmenin bizim bakışımızla saat yönünün tersi olduğunu göstermekte. Daha sonraki çalışma anında bu gevşek kayışta hiç değişim olmuyor, kayış da titreyerek serbest dönüyor. Ve bunlar baştan sona devam ederken jeneratör ve motor kombinasyonunun sesi baştan sona hiç değişmiyor. Bunlar muhtemelen bu kısımdan güç çekilmediğini göstermekte. Çünkü çalıştırdığı aletlerde basit de olsa bir işler yapıyor.
Aletleri bağladığı arka kısım bu jeneratör.motor kısmıyla alakasız direk şebekeye bağlı olmuş olabilir.
Başarılar dileriz.
 
arkadaşlar merhaba,bende çocukluğumdan beri kendi kendine çalışan bir makine yapmayı hayal ediyorum,son zamanlarda internet üzerinden yaptığım araştırmalarda birçok video izledim,mıknatıslar üzerine çalışmalar yaptım ama başaramadım,bir video çok dikkatimi çekti 3000 Watt Generator Powers Itself, Grinder & Drill Press. - YouTube böyle bir buluş ypılırsa çok büyük faydası olacağını düşünüyorum.tek düşüncem videoda hile varmı yokmu,videoda ingilizce anlatıyor,ingilizce bilen arkadaşlar yorum yapabilir.hayırlı günler..


büyük bir ihtimal arkaya sıkıştırılmış bir tesla bobini vardır ve kablosuz elektrik aletleri calısıtırıyordur yanındaki aletleri jeneratöre bağlamadan direk açsa çalışacağını düşünüyorum youtube hileleri bu konularda çok fazla misal ben bu konuyu açtıkdan sonra bir çok çeşidini denedim ancak bir türlü yapamadım biz 3 veri 4 almak isterken doğa 4 alıp 3 veriyor :)
Saygılar.
 
sayın Degas,öncelikle bu konuyu başlattığın için teşekkürler.yukarıdaki cevabında birçok çeşidini denedim demişsin.yukarıdaki vieonun benzerini denedinmi denediysen ne sonuç aldın.videodakinin aynısını denemek istiyorum.3 kw lık bir jeneratörün alternatör kısmını söktüm tornacıda kasnak yaptırıp denicem.gözümle görmeden inanmıyorum. böyle birşey varsa neden yayılmıyor neden üretilmiyor.buna benzer bir video daha ekliyorum sizden bu videonun yorumlarınıda bekliyorum.başarılar Selfrunning free energy machine - YouTube
 
sevgili üye degas insanla şu anda okuduğun yazımı görmeni dahi hayal edemezlerdi. einstain'in dediği gibi delilik defalarca aynı testi yapıp farklı sonuçlar beklemektir. rüzgardan,güneşten elektrik üretilemeteceğini düşünen insanoğlu bugün bu nimetlerden faydalanıyor. yani oluyormuş belkide mıknatıs ile elektriğin üretilebilme yolunuda öğrenmesi gerekiyodur. çalışmalarında başarılar dilerim.

sonuna kadar savaş başaramasan bile arastırmalarındaki bilgiler yanına karkalır.
 
sonsuz güç, bu yöntem bırakın modern fiziği klasik fizikde bile olacak iş değil çünkü en ufak kayıplar bile sistemin bir gün duracağını kesinleştirir mesela elimizde olan güce 100 birim desek hava sürtünmesi 10 motorlar ve ekipmanlarda oluşacak ısı veya sürtünme 40 birim desek (misal) 50 kalır 2. turda bu 50 yide bitireceği için sistem durur yani denemedende bazı şeyleri kestirebilirsiniz ben denemeyin demiyorum sadece deneyin sonucunu bilin benim gibi ümitlenmeyi :)

tallboy_45, dene benim gibi olmazsa mıknatıslardan yatay eksenli rüzgar türbini yaparsın :) çünkü benim gibi insanlar bazı şeylere görmeden inanmaz
 
Boşluk zannedilen alanın 1 cm3 ündeki enerjinin, tüm kainattaki enerjiden daha fazla olduğunu söyleyen bilim adamları var. Bu alandaki enerjinin kullanılabildiğini düşünebiliyor musunuz? Buyurun size sonsuz enerji...
 
Sayın Tesla,
Hangi boşluktan bahsediyorsunuz? bu boşluk kainat dışında bir yerde mi ki kainattan daha çok enerjisi var?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,893
Kullanıcılar
449,605
Son üye
osaricicek

Yeni konular

Geri
Üst