| ||
| | #2 (permalink) |
|
__________________ Bir işin çıraklığını yapmadan ustalığını yapma! Konu MuraTh tarafından (18-10-2009 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| MR.TECHNIC Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | müslim akyüz (16-08-2010) |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 26-03-08 Üye No : 33053 Yaş: 26 Mesajlar: 7
Popularite : 10 Populerlik : ![]() | mr.technıc kardes gonder mıs oldugun programı bılgısayarıma kaydettım ama acmıyo acması ıcın gerek lı program hangısısı sana zamet yaza bılırmısın sımdıden tesek kurler ??? |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 05-07-07 Üye No : 15102 Mesajlar: 2,529
Popularite : 1794 Populerlik : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jeneratör transfer sistemlerinde,elektriki kilit yeterli emniyet sağlamaz.O nedenle,şalterler arasında mekaniki kilit de yapılması gerekir.10 kva üstündeki jeneratör uygulamaları için,Enerji Bakanlığından proje tasdik ve kabul prosedürü gereğince,bu kilitlemenin ve jeneratörün üretmiş olduğu enerjiyi ölçmek üzere ölçüm cihazları istenilmektedir.Şemaların,bu gereklilik düşünülerek geliştirilmesi gerekir.Sistem yeni kuruluyor ise,bu işlemi yapan kompakt tip sistemleri seçmek en isabetli yoldur.
__________________ Zengin paylaşmalı, Fakir terlemeli, Herkes kendi işini bilmeli. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 09-02-08 Üye No : 29159 Yaş: 26 Mesajlar: 14
Popularite : 10 Populerlik : ![]() | sevgili arkadaşlar şema buraya nasıl upload ediliyo o konuda bilgi verirseniz yardımcı olabilirim mr technıc arkadaşın vermiş olduğu şema sadece kumanda devresi ama motorlu şalter tipi sadece bir marka için o yüzden heryerde uygulanamaz yinede emegine saglık |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Alıntı:
__________________ To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 09-02-07 Üye No : 6219 Mesajlar: 1,265
Popularite : 8899 Populerlik : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Otomatik kumanda ile yapılan şebeke jeneratör transfer işlemi . Animasyon ve normal çizim ektedir. [Lütfen. Üye Olunuz...] [Lütfen. Üye Olunuz...] Konu MuraTh tarafından (19-10-2009 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | herkese iyi akşamlar arkadaşlar konuyla hiç alakası yok ama bir soru soracaktım yeni olduğum için sormam gereken yeri bulamadım :-[ doğru akımda ve değişken doğru akımda frekans olurmu Utandım _________________________________________________ Düzenleme: ŞaŞKıN Mesajlar birleştirilmiştir. Arka arkaya mesaj yollamak yerine Değiştir butonunu kullanarak son mesajınıza ekleme yapınız.
__________________ MUHAKKAKKİ ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR |
| | |