Enda PLC Programları

Yazılanları yeni okuyorum. Enda ile 2 yıl önce bir fuarda tanıştım. O günden beri kullanıyorum. Şuan heyacanımı nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ancak, kabiliyet olarak, yeni teknolojilere adapte anlamında (tcp haberleşmesi) bir numara bir cihaz. Çok kolay programlayıp çok esnek uygulamalar geliştirebiliyorsunuz... Ve en önemlisi çok ucuz.. Ve daha da önemlisi gerçekten Türk malı. Ve alışık olduğumuzun aksine çok da profesyonel bir firma Enda. Çok güler yüzlüler. Her türlü desteğe açıklar ve problem ufak büyük ayrımı yapmadan destek veriyorlar..... Türk teknik adamları olarak destek olmanız gerekmez mi? Daha da önemlisi, Enda biz teknik adamların işini kolaylaştıran güzel bir plc.... Endayı tekrar tebrik ediyor ve kutluyorum.. elimden geldiğince destekçinizim...

Bu vesile ile Enda personeline bir isteğim olsun. Canbus ve modbus haberleşme kodları örnekleri yayınlayabilirlerse faydalı olur kanısındayım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
hayırlı calışmalar ben genelde logo prolamasını biliyorum plc kulanmadım endayla başlamak istiyorum hangi programı indirecegimi mail atarmısınız birde egitim cd'leri varmı ***************
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
kolay gelsin fiyat listesi varmı link kırık
 
Ende gerçekten güzel bir ürün, ayrıca Türk malı olması beni çok sevindiriyor.

Ben Makine üreticisiyim. Ürettiğim makinelerin Şase hidrolik pnömatik ve Otomasyonunu kendim yapıyorum. Devamlı yurtdışına iş seyahatlerim oluyor. Bakıyorum örneğin Alman, bir makine yapmış ve üzerindeki tüm malzemeler (hidrolik, elektrik vs...) %100 Alman malı, Türkiye' de makinelerimizi %100 Türk Malı olarak üretemiyoruz.

Yurtdışına çıktığımızda Türk Sanayisini Alman Sanayisiyle bir tutuyolar, buda ayrı bir sevinç. Hatta bazı yurtdışı makine üretimlerinde Türk mallarını ve Endayı görmek te sevindirici. Bir makine üreticisiyle görüştüm, Endanın ve Emaşın (Kontaktör termik buton) malzemelerini kullanmış makinesinde, Adam diyorki benim panom gayet kaliteli, hiçbir masraftan kaçınmadım.

Ben şuan ihrac ettiğim makinelerimde %95 Türk Malı kullanıyorum diyebilirim. %100 olmaması beni çok üzüyor. Hidrolik Selenoid valfler ve sensörlerde malesef dışarıya bağımlıyım.

Türkiye' de üretilen ürünler gerçekten çok kaliteli, lütfen destek olalım. Dışarıya bağımlı kalmayalım.
 
fiyat bilgisi iyi olurdu
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,901
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst