Süzme Sayaç ve Kaçak Akım Rölesi

_SaVSaTLi_

Üye
Katılım
25 Kas 2013
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
42
Merhaba. Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Yeni bir eve taşındım. Ev sahibiyle benim dairem aynı saatten besleniyor. Apartmanda topraklama yoktu. Kendi daireme topraklama yaptık. Şimdi ayrıyeten KAR takmak istiyorum. KAR'ı kendi dairemin içine taksam olur mu? Yoksa süzme sayaç olduğu için ana panoyamı takmamız gerekir? Yani her iki daireye birden mi bağlamak gerekir yoksa sadece benim daireme bağlasak çalışır mı?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
kendi dairene bağla çalışır. zaten mantıklı olanda bu ,ana panoya takarsan ev sahibinde bir problem olduğu takdirde,kaçak akım kısa devre vs sende etkilenirsin. bu şekilde kendini ev sahibinden bağımsız etmiş olursun
 
Teşekkür ederim ilginiz için. Haftasonu taktıracağım inşallah
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,939
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst