internet cafe de bir sorun var

özkan058

Üye
Katılım
26 Eyl 2010
Mesajlar
3
Puanları
1
arkadaslar benim bir sorum olcak benim internet cafe de sikorta tumuyor sabah pc leri acinca sikorta atiyor sebeb ne ne ola bilir sikortalari acinca belirli bir süre gidiyor sonraa yine atiyor ne ola bilir her seye baktim
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
sigortanın amperi düşük olabilir bir süre geçdikden sonra atıyorsa sorun bu olabilir elektrikci çağırarak bir bakdır derim ben en fazla sigortayı değiştirir bu da çok bir şey tutmaz....
 
baktirdim bir hata bulamadi sorun ne ola bilir sikortayida yüksek taktirdimmm
 
kaçak akım rolesi var mı orada
 
sigorta akımı az geliyodur en az 25A taktırmalısınız tabi döşenen kablo donanımı iyi olmalı
 
Merhaba;
Ort. bir PC 1 Amperin altında bir akım çekeceğini düşünebiliriz. Lakin tüm PC leri tek linyeden beslemek doğru bir seçim olmaz. Önerim tesisat müsait ise 5-8 li sortilere bölerek 10 Amperlik sigortalar ile daha sağlıklı bir koruma yapmış olursun. muhakkak topraklama yapılmalı ve Kaçak akım rölesi kullanmalısın. Sigortayı büyütmek bana pek mantıklı görünmüyor. böyle bir tesisatta atan sigorta daha az alıcıyı kapsadığından sorunu bulman bir o kadar kolay olacaktır.
saygılarımla...
 
bir bilgisayar ortalama 1.5 A çekiyo diye biliyorum 10 bilgisayar olsa 15A yapar ekran ve diğer çalışan cihazlarıda katarak 25A demiştim. sizin söylediğiniz daha mantıklı geliyo. teşekkür ederim bende aydınlanmış oldum.
 
Sigortanı yükseltmen bir çözüm olamaz.kablonun akım taşıma kapasitesine uygun sigorta tak.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst