Bir Teşekkürü Bile Çok Gören Arkadaşlara

Burçin ERİŞEN

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
24 Eyl 2007
Mesajlar
718
Puanları
156
Yaş
46
Üyesi oldugumuz Bu site bir paylaşım sitesi bazı arkadaşlarımız soru sorar, konu hakkında bilgisi olan yardımcı olur yada yorum yapar.Ama bilgi bu kadar ucuz bir şey değil cevap veren yada siteye bilgi aktaran arkadaşlar vakit harcıyolar.

Niye peki!!! saygısızın biri gelip sorusunu sorup sonra bir teşekkürü bile çok görüp çekip gitsin diyemi...

Bir teşekkürü bile çok görüp sorusuna cevap alıp çekip giden arkadaşlara sesleniyorum; Başka biyerde cevap bulamadıgınız mesleki bır sorunun cevabını burda buluyosunuz bu cevapları normal çalışma ortamınızdaki kimse vermez size kaldıkı bu cevaplar neticesinde işinizde ilerliyeceksiniz bu bilgiler size para kazandırıcak.Oysaki bu bilgileri size aktaran ustalar sizden hiçbirşey talep etmiyor.

Bu site konusunda uzman sayılıcak insanlar tarafından ziyaret edilip yönetilmekte.Eskiden ustaların elleri öpülürdü saygı göstergesi olarak ama artık görüyorumki bir teşekkür bile edilmiyor.İş ahlakı çok önemlidir arkadaşlar bir insan işini çok iyi bilebilir ama iş ahlakı yoksa ondan bi baltaya sap olmaz.

Sitemizdeki mesajları okuduysanız cogunlukla üyeler birbirine sayın diye hitap eder.Bu saygıyı bozmayın

Son olrak site yöneticisi arkadaşlardan bir isteğim var.Bence konulara gizli içerik koyalım üye olmayan kişiler konuları üye olmadan okuyamasın ve teşekkür mesajı gelmeden link ler görülmesin tabiki bu benim nacizane düşüncem .

Tekrar herkeze hayırlı bayramlar ve kolay gelsin
Saygılarımla...
 
Çok güzel bir konu eline sağlık burda eskiden saygı ile ustalar eli öpülürde demişsiniz.
Bende burda bize yardımcı olan ustaların vede büyüklerimin ellerinden öpüyorum
HAYIRLI BAYRAMLAR
 
Sayın : BuRçin.

Geçmiş tarihlerde gizli içerik uygulaması yürürlükteydi. Bu uygulamayı diğer duyarlı üyelerimize kolaylık olsun düşüncesiyle kaldırdık ayrıca üyelerimizin iyi niyetine olan güven duygumuz.
Tabi bazı üyelerimiz - düşüncelerimizde bizleri yanıltı. Dediğiniz gibi emeğe saygı herşeyden önce gelir.
Kişileri kendilerine mecbur görme olayı , dahada can sıkıcı bir durum. Sonuçta yapılan iyiliğe teşekkür edip minnet duygusunu göstermiyorsa , ben o kişiyi saygısız ve kişiliksiz biri olarak görüyorum .
 
Sn.: BuRçin.

Mesut arkadaşımın dediği gibi daha önce gizli içerik,gizli link,gizli konu uygulaması yapılmıştır.
sonuç olarak kalitenin bozulmasına (thanks, tşk, sagol kanqa) türü mesajların türemesine sebep olmuştur.
şu anda forumumuzda üye olamayan forumu ziyaretçi olarak inceleyen kişiler linkleri görememektedir ve yazı kopyalayamamaktadır.

Benim en çok dikkatimi çeken konu foruma üye olup ilk mesajında kuralları dahi okumanda yardım isteyen kişilerdir.
Forumda bir itibarı olmayan,bilgi aktarımı yapmamış yeni üyelere haklı olarak kimse yardımcı olmuyor.
ilk mesajında yardım isteyip cevap alamayan üyelerimiz lütfen bu nasıl forum 20.000 kişiden kimsemi bilmiyor şeklinde sitem etmesin her şey karşılıklıdır.
 
tşkr mesajı ile ilgili sitede yasak olduğunu biliodm..Hem yasak diosnz hem bir tşk çok gorusunuz diosnuz nasıl iş bu anlamadım..
 
Sn: serhns

Anlaşılmayacak bir durum yok. Yasaklama getirme sebebimiz,

Sitemizdeki konuların bütünlüğünün bozulması ve bazı üyelerin neye niçin teşekkür ettiğini bilmeden sırf mesaj sayısını yükseltmek için "Teşekkürler" demesi ne kadar doğru takdir sizlerin..!
Konuda yığınla sayfalarca teşekkür mesajlarının olması, konuyu açıp paylaşım yapan kişinin dışında, kimse için anlam ifade etmemektedir, ve bu durumdan çoğunluk üyelerimiz rahatsız olmuştur.

Sonuç olarak ,

Teşekkür yorumunu Popularite değişimi ile yapabilirsiniz. Sn : BuRçin. 'nin anlatmak istediği konu, sitemizdeki teşekkür mesajlarının yasaklanması duyurusuyla ters düşmemektedir.

Bazı üyelerimizin konu açıp sorun veya sıkıntısını belirtiğinde, çıkar gözetmeksizin cevap verildikten sonra cevap veren kişiye memnuniyet duygusunu belirtmemesiyle alakalıdır.
 
ince bir konu..teşekkür etmek nezaketin göstergesidir..Üye sorusuna cevap verildiği anda teşekkür etmelidir..Böylece cevap veren kişide yardım ettiğinden ve amacına ulaşılmasından mutlu olup haz alacaktır..Şahsen benim açtığım konulara teşekkür edilmesi beni mutlu ediyor..Biraz daha dikkat diyorum..Bir teşekkür yazmak o kadarda zor değil..
 
Sn.Mesut size göre ters düşmeyebilir ama bana göre ters düşüyor.Kimin ne niyetle tşk ettiğini nerden bileceksiniz.Ben açtığım bir konu ilgili tşk mesajları aldım ama bir sonraki gün hepsi silinmiş hani nerde site yönetiminin tşk e saygısı..

___________________________________

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar ben bi konuya daha deyinmek istiyorum aslında mesela kullanmış oldugumuz bazy yazılımları genelde crack olarak kullanıyoruz aslında buda emege saygısızlık yerine gecmiyormu kimileri o yazılımları ortaya cıkarmak için çok ugraşlar veriyor biz ne yapıyoruz kacagını kullanmanın yolunu arıyoruz şimdi diyeceğiz ama maddiyat yönünden pahalı oluyorlar diye herkez yasal lisaslı yazılımlar kullansa bu kadar pahalı olmaz düşüncesindeyim aslında hepimiz birlik olup bu kacak kullanımlara bir son vermeliyiz düşüncesindeyim şimdi bana cogunuz kızıyor olabilirsiniz ama emege saygı duyulmasındaki en önemli nokta bence kacak kullanılan yazılımlar önerilerinizi bekliyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst