popülarite değişimi

alaaddin

Üye
Katılım
12 Ağu 2008
Mesajlar
251
Puanları
1
Yaş
40
popülaritemi kimlerin değiştirdiğini nasıl öğrenirim açıklar mısınız teşekkür ederim
 
sayın Alaaddin,
Sanırım şu anda göremiyorsunuz.Dün gece saat 01:00 sıralarında,yönetici arkadaşlarla o konuda konuştuk.Bu konu gündemdedir,düzenleme yapılacak.
Biliyorsunuz bayramda,forum için kullandığımız program değişti.Daha kaliteli bir forum olması için,ücretsiz olan forum programı kaldırılıp,bu lisanslı foruma geçildi.Ve tabii sistemdeki ufak aksaklıkların düzeltilmesi,sizin gibi duyarlı arkadaşların bildirimlerine dayanarak düzeltilecektir.Bir de şu var,hepimiz bir yerlerde çalışıyoruz.Sürekli forumun başında olunamadığından,biraz zaman alıyor.İlginize,dikkatinize ve anlayışınıza teşekkür ederim.
 
sn m-usta-fa bey açıklamanız için teşekkür ederim
 
Selamlar arkadaslar, sanirim bu foruma isinmam biraz degil bayagi bir zaman alacak. Gunlerdir bir mesaj bile yazamadim , ama inceliyorum, yakinda da sorunlarimi halledecegimi dusunuyorum.Benim de populeritem sapitmis o onemli degil de, onceki mesajlarimda, formattan kaynakli sapmalar var, formuller birbirine girmis vs. Bu yeni duzenin oturmasi icin arkadaslarin ozveri ile calistiklarini cok iyi biliyorum , yine de eklemek istedim.
En kisa zamanda paylasimlarin tekrar eski canliligina kavusmasi umitlerimle, saygilar
 
sabredelim görelim arkadaşlar eskisine baya alışmıştık hayırlısı yenisinede alışırız
 
sabırla bekliyorum ama yönetici arkadaşlardan hala net bir cevap gelmedi
 
Sn. alaaddin

Önümüzdeki günlerde bu sorun mutlaka çözülecektir. Müsterih olunuz. Merak etmeyiniz. Tüm arkadaşlarımız elinden geldiğince çalışmakta, farklı çalışmalarımız da mevcut, buna süpriz diyelim. Yakın zamanda hepsi duyurulacak. Paylaşımlarınız ve emekleriniz için çok teşekkürler. Hepimiz için; insanlara daima faydalı olma dileğiyle.
 
benim yazdığım mesajda başka bi konuya gidiyo karmaşaya ve yanlış anlaşılmalara neden olabilir açıklamalardan sonra rahatladım ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,900
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst