Buzdolabı

ezgi27

Üye
Katılım
6 Eyl 2008
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar buzdolabı alacağım. Sharp mı alayım yoksa Samsung mu?Servisleri nasıl ilgileniyorlar mı? Arıza çıkarıyor mu bu markalar? Bana birkaç model önerebilir misiniz bu marklardan. Teşekkür ederim şimdiden... :)
 
bulundugunuz bölgenin yetkili servisleri ile görüşün hangisi size güven verirse onu tercih edin
 
Bana marka ve model önerebilecek kimse yok mu? Ariston marka nasıldır?
 
sn.ezgi27


Alacağınız çoğu elektrikli ev aleleri Çin de üretilmektedir.Arçelik - beko - vestel gibi markalar bu buzdolaplarını yada tv leri ilk önce gidip çinden almakta daha sonra türkiye piyasasına sürmekte eğer ürün tutup ve satmaya başlarsa bu seferde malzemelerini çinden getirtip toplamaktadır.

Hal böyle oluncada ürün alırken dikkat etmeniz gereken şey servis kalitesi oluyor. Türkiyedede servis ağı ve kalitesi olarakta arçelik ve vestel ön sıralarda gelir.

Seçiminizide buna göre yapmanızda fayda var.

Kolay Gelsin...
 
no-frost ariston almanı öneririm sessiz ve saat gibi çalışıyor.ayrıca hem kaliteli hem de fiyatı uygun mesela 1000 ytl ye baya iyi bir ariston alabilirsin
 
Bosch-Siemens-Profilo ürün olarak çok kaliteli diye düşünüyorum çünkü arıza oranları çok az..Tabi seçim sizin...

Kolay gelsin..
 
valla bende vesteli tavsiye etmem ama boschun malzeme kalitesi dierlerine göre kat kat üstün alacaksan tavsiye edrm model olarak bişi süleyemicem ama dijital alma derm
 
bana göre bir yerde kalite önemsiz geliyor çünki her markada arızalar oluyor bunun için sadece sizin göz önünde bulundurmanız gereken şey servis güvencesi ve servis hızlılığı bu konuda servis anlayışı ve müşteri memnuniyeti olarak vestel ve bosch ön önde gelir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,166
Mesajlar
915,612
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst