Arızalanan buzdolabım hakkında

yb35

Üye
Katılım
19 Eki 2013
Mesajlar
5
Puanları
1
Merhaba,

Buzdolabı Beko marka modeli , bk8762t derin dondurucu dolap, arıza şöyleki , dolabı fişe taktığımda elektrik geliyor, 3-4 saniye sonra tık diye bir ses geliyor ve duruyor yani motor çalışmıyor, bunu bu şekilde tekrar ediyor, servisi çağırdım bana motorun gittiğini söyledi ve 320 tl cıvarı bir fiyat çıkardılar , motorun değişimi için , bende yaptırmadım, bu durumu araştırmak istedim acaba sizcede bu motor arızasımıdır, röle diye bir cihazda varmış ondan olamazmı?
 
%95 motor arızasıdır. istediği fiyat yetkili servise göre normal. piyasada 250 tl civarında yaparlar. ama ürün 10 yaşını geçkin. yeteri kadar işinizi görmüş. çok çok temiz bir üründür iyi bir motor takıp 5 sene daha kullanabilrsiniz. tabiki şanstır
 
Selamun Aleyküm
Eski dolabı da değerlendirmek adına çıkma kompresör takılması düşünülebilir. Kullanan birisine de verilebilir bu şekilde. Nihayetinde motor harici kısımları içinbariz bir emek ve masraf harcanıyor imalatta; ziyan etmemek için uğraşmak gerekir.
Herkesin bakışı farklı olabilir; 2.el ve spot tarzı vb araştırmalardan da geri durmamak gerekir. Ekonomik olarak değerlendirme yapılırken yeterli bilgi olmalı.
Hayırlı günler dilerim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst