ariston buzdolabı et kokusu

blackleo55

Üye
Katılım
18 Ağu 2013
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
40
Merhaba arkadaşlar. Tatilde olduğum şu dönemde sigortanın atması sonucu buzlugumda bulunan etler çözülmesi sonucu iğrenç bir koku oluştu. Buzdolabıni temizlettim ancak strafor kısmına birşey yapamadık. Ariston servisi telefon ile aradım ve straforun değişmeyecegini belirttiler. Yani dolabı atabilirsinize getirdiler. Bu durumda ne yapabilirim. Strafor değişmez yada temizlenemezse üst buzlugu kullanmadan alt tarafı kullanmamda sakınca olur mu. Straforu temizleme imkanı varmı. Yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
 
http://www.blogsilin.com Buzdolabı Kokuları : Buzdolabındaki kötü kokuları yok etmeniz için size birkaç önerimiz var;
Buzdolabındaki yiyeceklerin kokuları birbirine karışır. Ve kapısı açılınca etrafa ağır bir koku yayılır. Küçük bir kaba biraz süt koyup buzdolabınızın bir köşesine yerleştirirseniz sütün istenmeyen bu kokuları emdiğini görürsünüz.

Buzdolabınızın içi kokuyorsa bu kokuyu gidermek için bir miktar vanilyayı suda eritip dolabınızın içini bu karışıma batırdığınız bezle ovarak silin. Kokudan eser kalmadığını göreceksiniz.
Buz dolabınızı temizlemek ve kokusunu gidermek için sabunlu temizleme suyuna biraz karbonat atın.
Buzdolabındaki kavun kokusu son derece rahatsız edicidir. Bunu gidermek için dolaba sirke ile ıslatılmış bir peçete koymanız yeterli olur.

Cevap : Buzdolabı KOKUSU
buzluğumdaki et eridi ve kokusu gitmiyor,çaresini bilen var mı?
bu sitelere bir bak bakalım arkadaşım ama bayağı uğraşacaksın sana söyliim.
 
strafora sinen kokuyu çıkarmak malesef mümkün değil. sökülebilir / değiştirilebilir bir malzeme değiller. cihazı değiştirmeniz gerekiyor
 
bir strafor yüzünden dolabın atılması çok yazık gercekten.Bugün arkadaşın bir ustası geldi ve dolabı aldı.temizleyebilecegini belirtti.İnşallah dedigi gibi olur.Straforun sökülemez bir parca olması çok tuhaf bir durum.Ve bu durum okadar insanın basına geliyorken.
 
mangal kömürünü dene babam yapardı suni değilde meşe mangal kömürü buzdolabının kokusunu alır :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,578
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst