bosch no frost 1 -2 ayada buz tutuyor soğutmayı kesiyor

Katılım
1 Mar 2010
Mesajlar
227
Puanları
1
Yaş
54
bosch no frost 1 -2 ayada buz tutuyor soğutmayı kesiyor Sayın ustalarım tüm ısıtıcılar sağlam. ölçtüm. direk 220 verdim ısıtyor. lakin dolap 2ay kadar sonra düzeni bozuyor hertaraf buz. bu defroz süresini uzatmak mümkünmü bir ayarı yada sivç varmı onu öğrenmek istedim yada paralel bir ısıtıcı dahamı ilave etsek. yada algılayıcı müşürlerde arıza olabilirmi. teşekkür ederim. şimdiden.
 
ürün mekanik kontrollü mü elektronik kontrollü mü ? eğer elektronik kontrollü ise genelde defros sensörlerinde (evapratör borusuna bağlı olan) çok sıkıntı çıkıyor. sensörde problem var ise elektronik kartın testinde görebilirsiniz. ürünün tam olarak modeli nedir? eğer mekanik kontrollü bir ürün ise bi-metal termostat ve termal devre kesicinin de ölçümlerinin yapılması gerkeiyor.

bzd.isi_termigi_0011_2.jpg
 
ELEKTRONİK KONTROLLÜ bir dolap* zannedersem defroz senserü özelliğini yitrimiş olabilir, bu sensörler her dolap için aynımı yani bir defros senserü alsak taksak fakedermi kaç ohm göstermesi gerek nasıl test edebilirim sensörü biraz bilgi verseniz çok iyi olurdu teşekkür ederim
 
sensör değerleri aşağıda mevcut. arçelik ürünleri ile farklı birbirini tutmuyor.

BOSCH SENSÖR DEĞERLERİ.jpg
 

Forum istatistikleri

Konular
128,100
Mesajlar
914,965
Kullanıcılar
449,800
Son üye
bukurt

Yeni konular

Geri
Üst