Nofrost kombi tipi buzdolabları

hasçel

Üye
Katılım
30 Eki 2010
Mesajlar
547
Puanları
1
Derin dondurucu bölümü altta olan -kombi buzdolabı modelleri artık yaygınlaştı.dondurucu bölümü üstte olan modellerle kıyaslama yaparsak Kombi modellerinin kullanış bakımından tartışılmaz bir üstünlüğü var.Soğutma prensibi açısından negibi üstünlükleri var.Soğutma alttan üste doğruolduğu için dahamı avantajlı,nedersiniz arkadaşlar.
 
bence sadece kullanım kolaylığı var soğutma sisteminin alttan yukarı doğru görünmesi birşeyi değiştirmez eski sistemden hiçbir farkı yok.
 
bence sadece kullanım kolaylığı var soğutma sisteminin alttan yukarı doğru görünmesi birşeyi değiştirmez eski sistemden hiçbir farkı yok.
Normal NF dolaplarda alt bölümü soğutması için hava kanalı buzlanarak tıkanmaması için ısıtıcı rezistans kullanılıyordu.rezistans yandığında buzlanarak hava kanalı tıkandığı için alt bölüme soğuk hava akışı gerçekleşemiyordu.Kombi dolablarda sanırım böyle sorunlar yoktur.
 
artık nofrost ürünlerdede alt ve üst bölmenin hava geçişi olarak bağlantısı olmadığından ben hala aynı görüşteyim.çünkü bahsettiğiniz sorunların çok yoğun şekilde yaşanmasından dolayı üreticiler artık yeni nesil nofrostlarla yani soğutucu bölüme ayrı evap frezer bölüme ayrı evap hava geçişi olmayan ara bölme ve elektronik kontrollerle bu sorunları aşmış r600 gazıyla hem doğaya minimum düzeyde zarar hemde performans artışı sağlanmıştır.
 
arkadaşlar tamir için kombi buzdolabı geldi..sogutma sistemini ayıran çift yollu valf arızalı ama hiç biyerde bulamadım yardımcı olabilirmisiniz...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,306
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst