Bosch cooler no frost buzdolabı çalışmayı durdurdu.

slm öğrenci olduğunu yazmışsın teknik konuda sana şu an çok çok zor yardım etmek nedeni eline takım alıp her hangi bi parça sökebilirmisin?buzdolabı eski olduğu için zaten kompresöründe büyük bir ihtimalle arızan bir kompresör senin alacağın ikinci el buzdolabıyla aynı fiyatta olacaktır tahminen napabilirsin şu an servis e ranış bence tahmini fiyat alırsın en azından ona göre kendine bi yol çizebilirsin....no many no i love ümit besen:D
 
Sayın candoğan iyi geceler.benim kdn serisi bosch buzdolabım var.2-3 gündür kapdının üstündeki alarm ötüyordu.sürekli bir ötme vardı.kapatıp açın ca kesiliyor,snra tekrar başlıyordu.şimdi gırlama sesi ile çalışıyor buzdolabı ve alarm bir süre sonra tekrar sürekli ötme başlıyor.bu gırlma sesi buzdolabının kağaını açınca kesiliyor.kapatınca tekrar başlıyor.
sanki bir fan kırılmışta bir yere değiyor gibi ses var.
acil bır durum varmı sizcetaşınma aşamasındayım.ve buzdaobım yeri tamir için çok bir yer
 
sizin üründe ara bölmede motorlu klepe mevcut. değişmesi gerekli
 
Aynı olay bizimde başımıza geldi,şimdi çözümü söylüyüyorum. Buz dolabının fişini tamaman çekin !! Sorun aşırı buzlanma fanın dönmesine engel olduğundan o tıkırtı ses gelir ve fan dönmediğinden dondurucu soğutmaz. 2 gün dolabın kapağını acık oda sıcaklığında bekletin buzlar çözünsün sorun kalmıycaktır.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst