Beko BK9512NF yedek parça problemi

candogan62

Üye
Katılım
6 Şub 2009
Mesajlar
515
Puanları
6
Yaş
35
Beko BK9512NF modelinin ana gövde rafı, sebzelik üstü rafı ve kapıdaki büyük şişe rafına ihtiyacım var. Arçelik yetkili servisi demode olduğu gerekçesiyle temin edemediğini söylüyor.(Oysa ki cihaz satıştan kaldırılalı 10 yıl süre daha dolmadı) Gövde raflarını cam kestirerek uydurma imkanım var ama kapıdaki şişe rafını bulmam lazım. Temin edebileceğim yerler hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
 
Ürün üretimden kaldırıldığından itibaren 10 yıl yedek parça garantisi var. İthal ve piyasada parça bulamıyacağınız bir ürün. bulmanız imkansız değil ama çok zor
 
Peki toptan parça satan yerlerden bulma imkanım var mıdır sizce ustam? Bir de ben servisi aradığımda tüm Arçelik'in stok bilgisini mi görüyorsunuz diye sordum evet dedi. Bu bilgi doğru mudur? Yani servise stok bilgisi sorduğumda servis kendi stoklarına mı bakıyor yoksa merkez deponun stoğuna mı? Teşekkür ederim.
 
Ürünün kapıdaki büyük şişe rafını halen bulamadım. Eline bu buzdolabının hurdası vs geçen bir arkadaş olma ihtimaline karşı konuyu güncelleyeyim dedim. Teşekkürler.
 
;)Dur ben sana bi kıyak yapayım:D
 
Büyüksün ustacığım :) Cevabını bekliyor olacağım :)
 
Kargo bedeli kendinden çok ,tutar ambalajladınmıda adamlar önemli birşey sanarlar:)
 
PTT'den ağırlığını 500gr, ölçülerini de 62X7X12cm olarak varsayıp baktım ustam ücretine; 4TL dedi. Böyleyse mühim olmaz. Ya da Istanbul için tavsiye edebileceğin bir parçacı var mı? Dolap Kore üretimi olunca bulamıyorlar böyle :) Kartona konsa kırılmaz yolda sanırım :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,529
Kullanıcılar
449,905
Son üye
smartnet

Yeni konular

Geri
Üst