Profilo BD KP2490 buzdolabı motor hatası?

ahmedd29

Üye
Katılım
24 Ağu 2010
Mesajlar
3
Puanları
1
Profilo BD KP2490 buzdolabı motor öldü arkadaşlar,servis değişmeye 350tl istedi değişeyim mi yeni dolap mı alayım.Motoru Değişirsek ne kadar gider?Yeni buzdolabı tavsiyeniz nedir?
Şimdiden sağolun varolun...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence yeni buzdolabı daha mantıklı.Marka olarak birşey öneremem ama enerjisi sınıfı iyi bir buzdolabı sizin için daha iyi olabilir.
 
Alican sağolasın.
Motor değişimi verimli olmuyor galiba?
 
Servis çok para istemiş, motor değişim 230-260 arası fiyata yaptırabilirsin. Eğer dolabın içi ve dışı yaptırmaya değecek kadar temizse yaptırmanı tavsiye ederim. Ama dolabında paslanmalar ve kırıklar varsa o zaman değiştirmeyi düşünebilirsin.
 
Buzdolabınız 1994-1996 model civarlarında sanırım. Bu modelin 2. elleri 150-250TL arasında değişiyor. Servis çok fazla para istemiş. Bir de işinin ehli tamircilerden fiyat alın isterseniz. Dolabın kasası iyi durumdaysa tamire değer, yoksa değmez.
 
arkadasım merhaba dolabın yasından dolayı yenı bır dolap alman daha mantıklı . o yastakı dolabın ıcınde kullanılan yalıtım malzemesının zamanla omru azaldıgından dolayı enerjı tuketımı bayagı yuksektır ayrıca o yıllarda enerjı tuketımı TR de dikkate alınmadıgından dolayı cıhazın su ankı modellere gore daha fazla enerjı tuketebılır su anda piyasada A veya A+ model dolaplar daha az enerji tuketimi yapabilirsin.
 
Buzdolabınını 4 senedir tam manasıyla kullanmaya başladık.Dolap 1996 üretim tarihli,Yazlıkta yatıyordu toplasan 5 ay ancak kullanılmıştır.Yeni bir tamirci bulduk 275'e ona yaptıracağım.Arkadaşlar teşekkürler...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,479
Kullanıcılar
449,892
Son üye
bekmezci

Yeni konular

Geri
Üst