Siemens MicroWIN 4.0

Katılım
1 Ağu 2008
Mesajlar
32
Puanları
1
Siemens MicroWIN 40 Programını WİNDOWS 7 Ultımate de sorunsuz şekilde kurup kullanan var mı ? Var ise yolu yordamı nedir , paylaşırmısınız ?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Arkadaşım eger windows ultimate çalışır microWIN 4.0 SP8 yüklersen çalışır.Yada olmadı işletim sistemin lisanslı ise Microsoft sitesinden windows 7 XP mode indirip yükleme yapabilirsin...
 
Programı kurduktan sonra kısayol masa üstünde görünecektir . Üzerine gelip sag tıkla ve uyumluluk sorunu giderme sekmesine tıkla ve önüne iki seçenek çıkacak (Önerilen ayarları deneyin.........Sorun giderme programı) sorun giderme programını seçip ,karsına gelen yeni sekmede (program windows un eski sürümlerinde çalışıyordu ve şimdi yüklenmiyor ve çalısmıyor ) sekmesine tıkla,Xp Sp2 veya Sp3 seç programın çalışacaktır.
 
win 7 Ultimate 32 bitlik sürümüne micro/win 4.0 sp4 ü kurdum. Kısa yoluna sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırdım. Şu ana kadar sorunsuz çalışıyor.
 
64 bitte plc ile bağlantı yapılamıyor
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst