Windows 7 ye Simatic Kurulumu

win7 de S7Epasrvx.exe hatası nasıl çözülüyor
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
w7 64 bitde sanal işletim sistemi oluşturmadan çalıştıramazsınız arkadaşlar siemens desteklemiyorsa sizin kaç takla attığınızın önemi yok.
 
siemens 64 bit desteğini sunan güncellemeyi yaptı ben kurdum ve birkaçta proje yaptım. .11 olan son sürümü satın almalısın
 
arkadaşlar bana s7 300 lazım yani step7 kurmam gerek ama windows7 ultimate 32 bit kullanıyorum dediğiniz orca programını indirip kurdum yalnız yapamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
 
hocam bir türlü yükleyemedim step7 i belki bendekinde bir eksiklik vardır anlamadım ama şöyle bir hata veriyor
The following installation requirements have not been met:




STEP 7 V5.4 (or higher) must be installed.

yardımcı olursan sevinirim..
 
selam arkadaşlarım..step 7 yi windows 7 ye kurulum sanal pc den başka çözümü varmı arkadaşlar...kafam durdu .yardımcı olursanız .sevinirim.simatic çalışıyorum..deneme çalışması yapmak için çok lazım..
 
SP2 kurarken "STEP 7 V5.5 (or higher) must be installed" hatası alıyorum. V5.5 i de win7 X64 olduğu için kuramıyorum. Step 7 V5.5 in farklı versiyonları mevcutmu yoksa benim kurulum dosyasında mı bi hata var?
 
arkadasım win 7 de ki proglamları bulamıyorum yardımcı olursan sevinirim xp de kullandım ama pc i7 işlemcili kasıyor onun için win 7 ile calısan step 7 yi bulmama yardımcı olurmusun
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,901
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst