simatic s5 hk.

hülya_eem

Üye
Katılım
12 Kas 2009
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
38
yeni mezunum işe yeni başladım ve burda simatic s5 proğramını kullanam gerekiyor ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum. plc proğramlamayı biliyorum fakat simatic s5i kullanamıyorum lütfen türkçe kaynak felan varsa eklermisiniz:(
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
walla bende daha yeni üye oldum buraya nasıl konu açıyorsunuz onuda bilmiyorum :(
 
sayın hülya_eem

öncelikle forumda acil, yardım vs şeklinde başlık açmayınız ve forum kurallarına uyunuz. alltaki linkte siemens ile ilgili bir çok kaynak bulabilirsiniz.

Siemens PLC - Program & Dökümanlar - KontrolKalemi.Com Otomasyon Forumu

sayın endizyar

yeni konu açmak için konuların olduğu sayfanın sağ tarafında seçenekler bölümünden yeni konu aç seçeneğini kullanabilirsiniz.
 
teşekürler
 
:( özürdilerim...

volcanoos...
verdiğiniz adreste simatic s5 kullanımı ile ilgili hiçdöküman bulamadım. menülerinin nasıl kullanılacağı ne işe yaradıkları hakkında bilgiye ihtiyacım var benim. yardımcı olursanız çok sevincem yaa:(
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende aradağınız özellikte s5 kitabı bulunmakta.zamanında fotokopi çekmiştim.bana mail atarsanız,kısa süreliğine veya fotokopi çekezekseniz size ulaştırabilirim (geri almak şartı ile)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,921
Son üye
TursuBidonu

Yeni konular

Geri
Üst