| ||
| | | |||||||
s7 300 de bağlantı sorunuPLC Genel Katagorisinde ve Siemens PLC - Program & Dökümanlar Forumunda Bulunan s7 300 de bağlantı sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaşlar plc-pc bağlantı cihazını yeni aldım bilgisayara tanıttım.simatic managerde program yazıp download ettiğimde A connection between your pc/programing device and ... |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| arkadaşlar plc-pc bağlantı cihazını yeni aldım bilgisayara tanıttım.simatic managerde program yazıp download ettiğimde A connection between your pc/programing device and the plc cannot be established. diye bir hata veriyor.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler. | |
| | |
| Sponsorlarımız |
| | #2 (permalink) |
| Sn omr.yldrm bağlantıyı cp kartında ethernet kablosuyla da deneyin bi karşılaştırma yapılabilir problem tespiti açısından. veya adres belirtirken mpı adresini kontrol edebilirsiniz rack lere yerleştirirken genelde otomatik 2 atıyor.burda sıkıntı olabilir.deneyleriniz sonucu tekrar yazın duruma bi bakalım.kolay gelsin | |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Öncelikle simatic manger->options-> set pg/pc yi aç ve kullandığın kablonun tipini seç. ardından mpi adresini kontrol et. hw ile çakışma olabilir. daha sonra yüklemeyi denemelisin. mpi (auto ) da yapabilirsin ve ordan bağlantını test butonu ile sınayabilirsin.
__________________ [Lütfen. Üye Olunuz...] -- E.E.,Msc -- lütfen teşekür mesajı yerine +pop veriniz. -- |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 18-12-07 Üye No : 25048 Yaş: 26 Mesajlar: 15
Popularite : 10 Populerlik : ![]() | arkadaşlar söylediğiniz gibi pc/pg settings den kablo tipini seçip mpi adresini de değiştirdim.şu anda download ve upload yapabiliyorum.teşekkürler zeus ve james sr. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| 300, acil, bağlantı, sorunu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |