Logitech z-5500 tavsiyesi

zaferge

Üye
Katılım
29 May 2009
Mesajlar
42
Puanları
1
Yaş
46
arkadaşlar merhaba..
logitech in z-5500 modelini kullanan varsa tavsiye edermisiniz.. kullanırken dikkat çeken özellikleri nelerdir acaba..
 
kardeş ben kullanmıormda hani elektroworld'de war orda denedik 10 numara 569 ucuz şuanda almayı cidden düşnüyom ama 505 watt hakını werebilcekmiyim bilmiorm şimdie kadar ne aldıysam az çok hakını werdim ama onun haknı werebilcekmiyim bilmiormda sana tavsiye süper bi alet istersen elimde videosuda war gösterim msn falan eklersen werebilrim...
 

Evet 5+1 ama öle bildiğiniz 5+1'lerden bi ses sistemi değil çok iyi bir ses kalitesi vardır.Bilgisayarda oyun oynamanında,film seyretmeninde tatına varırsınız. Tarif edilmez ancak dinlediğinizde anlarsınız.

Alan kişi kesinlikle pişman olmaz. ben aldığımda 750tl idi şimdi de sanırım o civarda
dip not: apartmanda yaşıyorsanız şikayet olabilir
 
Gerçekten inanılmaz bir cihazdır. İlk çıktığı zaman bir arkadaşım almıştı ve o zamanda bile optik ve coax destekliyordu. Zaten 505 Watt RMS güce sahip olması ne kadar başarılı bir cihaz olduğunu anlatmak için yeterli olur sanıyorum.(5+1 sistemlere içerisinde)

Ayrıca yapılan birkaç test izlemiştim. Bildiğiniz üzere frekans cevaplarını incelemek için özel parçalar yapılıyor. Testlerin birinde bu parçalardan kullanılıyordu. Frekans spektrumunda çok düşük sonra çok yüksek ve sonrasında yine çok düşük frekanslar yer alıyordu. Bunlar da periyodik ve aperiyodik sinyallerdi. Testi yapan adam bile frekans cevabına hayran kalmıştı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,259
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst