Lazer Sensörlerin Kullanım Alanları

RoGeRMooN

Üye
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
Dimetix Lazer Sensörler nerelerde kullanılabilir?Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim!
İyi Çalışmalar...
 
vonabeam ir sensörün ev güvenlik otomatik kapı sistemleri çevre güvenlık tek yön geçiş sistemleri uygulama için 0216 3978780
 
ifm bu konuda bayağı iyidir.arkadaşım.10 mt kadar yüzde onda ölçüm yapabilen ve çift set değerine sahip çıkış verebilen bir çihazdır.istediğim her yerde gönül rahatlığıyla kullanabilirisn.özellikle işletmelerde kullandiğin mekanik yada proxy. switchler bir şekilde mekanik dayanım zorluğu taşıyorsa yani şürekli su yada kumdan dolayı arzalanıyorsa bu switchleri uzak bir yere koyup (laser işinının önünün kesilmediği) kullanabilirisn
 
lazer sensorle en guzel sevıye olcumu yapılır.aynı ızaman da mesafe olcmek ıcın de ıdealdır.fakat tek kusuru toza kıre dayanamaz : :)
 
uzun mesafelerde lazer sensörler daha iyi çalışıyor
 
Güvenlik amaçlı olarak kullanılabilir. Uzun mezafede düzeni (ışını engelleyici şekilde) bozan bir sorunu algılamada da olabilir.
 
sick in bu konuda mesafe ölçüm sensörü var un seviyesini bile ölçebiliyor, o kdar toz olmasına rağmen.model DT500 ister analog, ister dijital, istersende seri port çıkışlı 70 mt lik ve 30 mt lik iki tipi var.hassasiyet ise 1 mm.
 
Lazer sensörleri biz mesafe ölçmede kullanıyoruz. Mesafenin önemli olduğu konveyör hattının belli noktalarında ve kablosuz iletim yaptığımız yerlerde özellikle tercihimiz.
 
leuze marka lazer sensör kullandım sonderece kaliteli bi marka...verimli bi calışma oldu ..kumaş topunun capını ölctük..analog cıkışdan aldıgımız degeri plc de işleyerek hız kontrol cihazında hız referansını topun capına göre stabilk tuttuk.kumaş gergi olayı yani...
 
Peki arkadaşlar lazer sensörler kuma ve toza karşı ne kadar dayanıklı oluyor.Benim çalıştığım işletme dökümhane kum silolarının doluluk oranını ölçebilirmiyim.Tozdan ve kumdan ne kadar etkilenir.İlginize şimdiden teşekür eder iyi çalışmalar dilerim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,123
Mesajlar
915,199
Kullanıcılar
449,830
Son üye
xkullanıcı45

Yeni konular

Geri
Üst