Notebook Almak için Özellikler !

Katılım
28 Nis 2008
Mesajlar
560
Puanları
6
Konum
Türkiye
Merhaba Arkadaşlar , Fabrikada kullanmak için PLC programlama konusunda,Autocad,Photoshop,coreldraw,Ares ISIS professional vb. uygulamalardaki Elektrik-Elektronik tabanlı uygulamaları çalıştırıp deneyebileceğim Bir notebook arıyorum,Yan girişinde RS 232 kablo girişi olan tipler mevcutmudur acaba ? beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim , negibi bir notebook almam lazım yada alabilirim ?
 
"Autocad,Photoshop,coreldraw" bu programları bende kullanıyorum ayrıca 3dsmax, bende sizin için hız ve güç önemli
min bir sistem yazmak gerekirse...
İşlemci : i5 2.4 2.8 civarı
ram: 4gb ddr3
Gpu: min 1gb paylaşımsız olan bir bilgisayar alın derim ben
ASUS A52JT-SX332V NOTEBOOOK - Teknosa Alışveriş Sitesi
linkte ki bilgisayarı inceleyin..
 
Son düzenleme:
Yeni nesil notebook serilerinde seri ve paralel çıkış bulamazsınız. Seri çıkışı usb üzerinden convert edebileceğiniz bir adaptör ile sağlayabilirsiniz. Bilgisayar özelliklerine gelince şu an piyasada olan bilgisayar modellerinde en düşük konfigürasyon bile bu programlarınızı çalıştırır. Burada önemli olan bütçenizdir. Bütçenizi belirleyin ve o rakama alabileceğiniz en iyi bilgisayarı almaya çalışın.
 
Exper casper datrondan uzak dur. fiat performan olarak asus tavsiye edebileceğim bir marka olur. Biraz daha ucuz olsun gittiği yere kadar kullanırım sonrası mühim değil diyorsan acer da olabilir. hp çok arza verir. sony ve toshiba da pahalı ürünler değmez.
 
bilgisayar alırken dikkat edilmesi gereken bence işlemciden çok ekran kartı. desen diye sorarsanız .. ekran kartı bilgisayarın eğer kendi ram ve performansı ile çalışıp anakarttaki ram ve işlemciye fazla yüklenmesse bilgisayarın verimliliği daha yüksek oluyor.
 
Asus i7 2630QM işlemcili pc ile , şuan aynı anda autocad, photshop, müzik açık, call of duty oynayabiliyorum ve takılma yok:)
 
lenovo ideapad z560 intel core i5 460m 2.53 Ghz 4 gb ddr3 aldım güzel makina tavsiye ederim senin isteklerinide donanımsal olarak kaldırabilcektir

Ama Acerın notebooklarıda fiyat acısından daha uygun düşünürsen
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Halen daha araştırıyorum arkadaşlar sağolun yorumlar için...
 
bir asus kullanıcı olarak sölüyorum laptop çok iyi ama çok ısınıyor soğutucu al altına sorunsuz yaşa:)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,912
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst